Ana sayfa Dizi Haberleri Sefirin Kızı dizisinde ilginç gelişme! Akın öldü ama kardeşi geliyor!

Sefirin Kızı dizisinde ilginç gelişme! Akın öldü ama kardeşi geliyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Star TV’de Pazartesi akşamları ekrana gelen Sefirin Kızı dizisinin dün akşam ekrana gelen 26. bölümünde yeni bir oyuncu diziye dahil oldu. Sancar’ın uçurumdan düşmesinin ardından onun yakalanmaması için hastaneye götürülmesine karşı çıkan Nare, eski yöntemlerle iyileştirmeye çalıştı.

Kavruk babasından öğrendiği yöntemlerle Sancar’ı iyileştirmeye çalıştı ama yeterli olmadı. Bu nedenle de Sancar’ın deneyimli olan halasına gitti. İlk kez ortaya çıkan bu karakteri Zerrin Sümer oynadı. Dizinin yeni bölümlerinde bir isim daha ortaya çıkacak.

Zerrin Sümer’in Fethiye Hala karakteri ile dahil olduğu diziye gelecek yeni ismin Deniz Işın olduğu bir süre önce ortaya çıkmıştı. Oyuncu, son olarak İyi Günde Kötü Günde dizisinde Seda’yı oynamıştı.

Deniz Işın’ın hangi rolde oynayacağı ise merak konusuydu. Konuyla ilgili olarak Star TV’nin resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada Deniz Işın’ın Sefirin Kızı dizisinde Akın’ın üvey kardeşini oynayacağı ortaya çıktı.

Sefirin Kızı dizisinde ilginç gelişme! Akın öldü ama kardeşi geliyor! 7

Akın kadar karanlık bir karakter mi? Abisinin izini sürüp ölümünün ardındaki gerçekleri mi ortaya çıkarmaya çalışacak? Akın’dan kurtulduğunu sanan Nare ve Sancar’ın başına ne işler açacak? İşte bu soruların yanıtlarını ilerleyen bölümlerde bulacağız ama pek tekin bir karakter olmayacağı tahmin ediliyor!

Yapılan açıklamada Deniz Işın’ın dizide Sahra ismiyle yer alacağı ve gelecek hafta yayınlanacak olan 27. bölümde diziye dahil olacağı öğrenildi.

Peki 26. bölümde neler oldu? İşte detaylar…

Kavruk ile birlikte onu kulübeye getiren Nare, Kavruk’un dedesinin yıllar önce yaptığı gibi yeni yüzülmüş dana postuna sardıkları Sancar’ı iyileştirmeye çalıştı. Kahraman’ı vurduğu için ve Akın’ın da ölümüne sebep olduğu için Sancar’ın hapse girmesinden korkan Nare, hastaneye götürülmesini reddetti.

Gelen doktor, bu şekilde kalırsa bir kaç gün içinde öleceğini söyledi ama Nare dinlemedi. Kan takviyesi yapılan Sancar, gözlerini açtı ama korkunç ağrılar çekiyordu. Kavruk ve Nare’nin tüm müdahalesine karşın iyileşmedi hatta ateşler içinde yanmaya başladı.

Bu sırada diziye yeni katılan Zerrin Sümer’in oynadığı ve Sancar’ın halası Fethiye’ye giden Kavruk, uzun yıllardır aile ile görüşmeyen halayı ikna etmeye çalıştı. Sancar’ı bir kızı olduğunu söyleyince halası yeğenini iyileştirmeyi kabul etti.

Ancak yanına gelip incelediğinde Sancar’ın belinin kırık olduğu ve ameliyat olmazsa sakat kalacağını söyledi. Nare, bu durum üzerine Kahraman’ın polise vereceği ifadede Sancar’dan şikayetçi olmaması için elinden geleni yaptı ve Ceylan’ı kullanarak Kahraman’ı vazgeçirdi.

Tam ambulansla Sancar’ı götürürken, Gediz’in bir kez daha ihanet etmesi ile polis önlerini kesti. Nare, Sancar’ın Akın’ın öldüğünü ve onu gömdüklerini Gediz’e söylemişti. Gediz, Nare ve Sancar’ın yeniden bir araya gelecekleri ihtimaline karşın onları ihbar etti.

Dizinin son sahnesinde polisler ambulansın kapısını açtı. Nare göründü ve indi, ön tarafa ilerlerken Gediz de aracı ile olay yerine gelmişti. Nare, polislere onun haber verdiğini anladı. Bakalım bu sahneden sonra neler yaşanacak?