Ana sayfa Sosyal Medya Sefirin Kızı dizisinde izleyici taraf tutmaya mecbur bırakıldı!

Sefirin Kızı dizisinde izleyici taraf tutmaya mecbur bırakıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir yanda şiddet, diğer yanda sevgi! Sefirin Kızı’nda herkes tarafını seçiyor! Star TV ekranında izleyicilerle Pazartesi akşamları buluşmaya devam eden Sefirin Kızı dizisinde, Sancar mı yoksa Gediz mi? İşte bu seçime izleyici mecbur bırakıldı… Neslihan Atagül, Engin Akyürek ve Uraz Kaygılaroğlu’nun başrolde buluştuğu dizide ilginç gelişmeler yaşanıyor.

İkinci sezon ile birlikte dizide Nare karakterine yönelik sergilenen şiddet hali,Sancar’ın Nare’yi kendi malı gibi gördüğü eleştirileri aldı başını gidiyor… Sosyal medyada da bu konuda sıklıkla eleştiriler yapılıyor. Sefirin Kızı’nda gelinen son nokta ise karakterler arasında izleyiciye sunulan seçim yapma zorunluluğu…

Nare’ye saf bir aşk ile tutulan ve ona olan sevgisini bedel ödeyerek sergileyen, ancak yine de duruşundan tavir vermeyen, centilmen, anlayışlı ve vicdanlı Gediz Işıklı’nın tarafında mı olacaksınız?

Yoksa, Nare’yi kendisinin malı gibi gören, vuran,kıran, döken, dilinin kemiği olmayan, yumruğu güç gösterisi sanan, bağırıp çağırınca her şeyin sahibi olabileceğini düşenen Sancar’ın tarafında mı olacaksınız?

İşte bu seçim Sefirin Kızı dizisini izleyenlerin önüne getirildi. Senaristler dizide Nare’yi paylaşılamayan kadın yaptı. Sancar’ı şiddetten güç alan bir adama dönüştürdü. Gediz ise masum, sevgiye inanan ama güçsüz bir adam olarak tasvir ediliyor…

Dizinin hikayesinin gidişatı izleyicileri fazlasıyla kaygılandırıyor. Bir kadına değer verdiğini göstermenin ölçüsü nedir, ölçütü nedir? Bir kadın nasıl sevilir? İşte bu detayları Gediz karakterinde gören izleyiciler, onun saf aşkına tutuldu.

Ancak hayatta da olduğu gibi, dizide de işler sadece sevgi ile hallolmuyor… Sefirin Kızı dizisinde bu mesaj net bir şekilde 20.bölümde verilecek.

Gediz, Nare’ye aşkını ilan etti belki ama bu masalın kahramanı Sancar… 21 Eylül Pazartesi akşamı yayınlanacak olan 20. bölümde Nare ve Sancar’ın duygusal anlarından sonra neler olacak, merakla bekleniyor…

İşte Sefirin Kızı dizisinin 20.bölüm fragmanı: