Ana sayfa Dizi Haberleri Sefirin Kızı dizisinde izleyicinin tutunacağı tek bir dal kaldı!

Sefirin Kızı dizisinde izleyicinin tutunacağı tek bir dal kaldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Sefirin Kızı dizisinde Uraz Kaygılaroğlu, Gediz Işıklı ile yükseldikçe yükseliyor!  Sefirin Kızı dizisinin 2. sezonu 7 Eylül Pazartesi akşamı başladı. Dizide Neslihan Atagül’ün canlandırdığı Nare karakterine yönelik sergilenen şiddet içeriklerine gösterilen tepki, hafta içinde sosyal medyada yer almıştı. Dizinin yeniden ekrana gelmesi ile birlikte, izleyicilerin eleştirilerden daha çok hikayeyi öne çıkarmaya başladığını görebiliriz.

Sefirin Kızı dizisinde Uraz Kaygılaroğlu’nun canlandırdığı Gediz Işıklı karakterinin sergilediği tutum beğeni toplamaya ve destek bulmaya devam ediyor. Nare’ye olan aşkını 19. bölümün ön izleme görüntülerinde itiraf eden Gediz, Sancar ile karşı karşıya gelmekten çekinmiyor.

Sancar onca baskı uyguladığı, eşi ve ailesiyle aynı evde kalmasını istediği Nare’nin Gediz’in kollarında ayrılışını izlemek durumunda kalıyor. Birçok dizi hayranı Sefirin Kızı’nı Gediz ve Nare aşkına tutunarak izlediklerini ve bu aşkı önemsediklerini belirten yorumlarda bulunuyor.

Nare ve Gediz aşkı dizinin de izleyicilerin tutunduğu en önemli dal konumunda. Sancar’ın sergilediği şiddet eğilimli davranışlardan rahatsız olan birçok izleyici var ve bu konu sosyal medyada sıklıkla eleştiriliyor. Ancak dizideki en naif ve vicdanlı karakter olarak görünen Gediz’in Nare’yi düştü çukurdan çıkarması ve hikayenin de bu yönde ilerlemesini isteyenler bir hayli fazla…

Sefirin Kızı dizisinde izleyicinin tutunacağı tek bir dal kaldı! 10

“Gediz – Nare, ikiniz için izliyorum” diyen ve Sancar karakterine tepki gösteren birçok yorumu sosyal medya ortamında bulabilirsiniz. Gediz’in Nare için büyük savaşı yeni başlıyor. İzleyiciler de hikayenin bu noktasına tutunmak arzusu içinde…

İşte 14 Eylül Pazartesi akşamı yayınlanacak olan Sefirin Kızı dizisinin 19. bölümünden ön izleme görüntüleri…