Ana sayfa Dizi Haberleri Sefirin Kızı dizisinde senaryonun gidişatı rahatsız etti!

Sefirin Kızı dizisinde senaryonun gidişatı rahatsız etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Star TV ekranlarında izleyicilerle buluşmakta olan Sefirin Kızı dizisinin 14.yeni bölümü 23 Mart Pazartesi akşamı yayınlanacak. Muğla’da çekimlerine devam edilmekte olan Sefirin Kızı’nda Sancar ve Nare hesaplaşması devam ederken, Gediz Işıklı karakterinin ilerlediği nokta izleyicileri endişelendirmeye başladı.

Uraz Kaygılaroğlu hayranlarının büyük sempati beslediği Gediz’in Nare’ye olan aşkı kabarırken, Sancar ile karşı karşıya gelmesi kaçınılmazdı.14.bölüm fragmanlarında Akın’ı öldürmemesi için Sancar’ı durdurmak amacıyla Nare’ye aşkını gösteren Gediz’i koca yürekli olarak nitelendiren kimi izleyiciler bu durumdan memnun. Ancak bazı dizi takipçileri senaryonun ilerleyişinin Gediz’i kötü göstermeye doğru gittiği fikrine sahip.

Bu duruma sosyal medyada dikkat çeken Sefirin Kızı hayranları, “Gediz’i lütfen harcamayın, şu dizinin sonunu getirmeyin” diye uyarıda bulunuyor.Bazı hayranlar ise, Nare’nin Sancar’a “Hep burada kalırsan affederim” şeklindeki sözüne de takıldı.

Menekşe’nin hamileliği konusunun da izleyicileri rahatsız ettiği yorumlardan görülebilir.Sefirin Kızı’nda Nare ve Sancar yakınlaşması, Gediz’in kötü birisi gibi gösterilmeye çalışıldığına yönelik inanç ve Menekşe’nin de hamilelik meselesi bazı dizi hayranlarını bir hayli gerdi.

Dizi takipçileri senaryonun git gide kötüleşmekte olduğu uyarısını da yapıyor.

Sefirin Kızı 23 Mart Pazartesi 14. bölümde yaşanacakların detayı şöyle:

Sancar ve Nare arasında kıyasıya bir savaş başlar. Sancar intikamını almaya, Nare ise o intikamı Sancar’a aldırtmamaya yeminlidir.

Nare yumuşak oynamayı bırakır, topuyla tüfeğiyle Sancar’a saldırır. Melek annesi gibi babasız bir kız olmayacaktır. Sancar’ı katil yapmama yolunda her yol mübahtır. Bunun için konakta kalmayı bile göze alır.

Sancar ise Nare’nin savaşına aynı kararlılıkla cevap verir. Sonuna giden yolda bütün hesaplarını kapatmaya başlar. Tek amacı, onun yokluğunda herkesi garantiye almaktır. En başta da kızıyla Nare’yi.

Ama Gediz, Sancar’ı en hassas yerinden vuracaktır. Nare’ye olan sevdasından ve kıskançlığından.