Ana sayfa Dizi Haberleri Sefirin Kızı dizisinde tehlikeli bir aşkın ayak sesleri yükselmekte!

Sefirin Kızı dizisinde tehlikeli bir aşkın ayak sesleri yükselmekte!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Pazartesi akşamları Star TV’de ekrana gelen Sefirin Kızı dizisinin yeni bölümünde, izleyenlerin dikkatini çeken bir gelişme yaşandı. 30. bölümü yayınlanan dizide herkes Sancar ve Nare aşkına kilitlenmişken, ortaya bir de Gediz’in Nare’ye duyduğu platonik aşk çıkmıştı. Bu üçgen içinde izleyici de Nare ve Gediz ile Nare ve Sancar konusunda ikiye bölünmüştü.

Bir süredir sosyal medyada adeta bir kısır döngüye dönüşen bu mesele yeni bir boyut kazandı! Aslında kimsenin beklemediği, pek ihtimal vermediği bir ikilinin yakınlaşmaları şimdilik aynı amaçta birleşmekten öteye gitmese de kafaları karıştırdı!

Sefirin Kızı dizisinde Engin Akyürek ve Neslihan Atagül’ün oynadıkları Sancar ve Nare aşkının önüne pek çok engel çıktı ve çıkmaya da devam ediyor. Ancak bir şekilde ikilinin aşkı engelleri aşmayı başarıyor.

Son dönemde bu mutluluğa çomak sokmaya çalışanlar arasına, Nare’yi deli gibi kıskanan Gediz de girdi. İster istemez ‘kötü adam’ pozisyonuna düşürülen Gediz’in bu hale gelmesi izleyenleri de rahatsız ediyor.

Fakat yaşanan bir gelişme daha da vahim durumlara götürüyor Gediz’i sanki! En azından sosyal medyada izleyicinin yorumları bu yönde. Diziye yeni giren Akın’ın kardeşi Sahra, Gediz’in aklını karıştıracak gibi görünüyor!

Son bölümde inceden inceye flörtleşmeleri dikkat çekti iki karakterin. Sahra’nın aniden Gediz’i öpmesi ve onun kalakalmasının yanı sıra espri tarzları bile benzeşen bu ikilinin tehlikeli yakınlaşması aşka gider mi bilinmez ama izleyici yakıştırmaya başladı bile!

Sefirin Kızı dizisinde tehlikeli bir aşkın ayak sesleri yükselmekte! 12

Deniz Işın, Sahra karakteri ile ayrı bir heyecan getirdi. Sadece izleyiciye değil, Gediz’e de galiba! Gediz’in Nare aşkıyla yanıp tutuşmasına karşın Sahra’nın da onun ilgisini çekmeye başladığı görülüyor. En azından düşmanları ortak olan Sahra ve Gediz, ilginç bir çift olarak ortaya çıkmaya başladı. Yeni bölümde Sahra’yı Menekşe ile kaldığı evden almaya giden Gediz, beklemediği bir öpücük aldı Sahra’dan.

Bir tarafıyla deli dolu, neşeli, enerjik bir kişilik olan Sahra, karanlık tarafının aksine, durum başka olsaydı, Gediz ile mükemmel bir çift olarak izleyicinin gönlüne taht kurabilirdi.

Yine de amaçları ortak olan bu ikiliye izleyenlerden olumlu yorumlar geliyor. Şimdiden SahGer olarak niteledikleri Sahra ve Gediz’in sahnelerinde çok eğlendiklerini de belirtiyor izleyiciler.

Nare ve Sancar aşkı ise sıkmaya başladı izleyiciyi. Hep aynı durumların dönüp önüne gelmesinden sıkılan izleyici, Sahra ve Gediz ile yeni bir eğlence bulmuş gibi!

İşte Sahra ve Gediz’in izleyenler tarafından beğeni alan o sahnelerinin olduğu bölüm ve gelen yorumlardan bazıları:

Sefirin Kızı dizisinde tehlikeli bir aşkın ayak sesleri yükselmekte! 13

Sefirin Kızı dizisinde tehlikeli bir aşkın ayak sesleri yükselmekte! 14

Sefirin Kızı dizisinde tehlikeli bir aşkın ayak sesleri yükselmekte! 15

Sefirin Kızı dizisinde tehlikeli bir aşkın ayak sesleri yükselmekte! 16

Sefirin Kızı dizisinde tehlikeli bir aşkın ayak sesleri yükselmekte! 17