Ana sayfa Sosyal Medya Sefirin Kızı dizisinden ayrılacak olan Uraz Kaygılaroğlu el üstünde tutuluyor!

Sefirin Kızı dizisinden ayrılacak olan Uraz Kaygılaroğlu el üstünde tutuluyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sefirin Kızı dizisinden ayrılacak olan Uraz Kaygılaroğlu’na Bülent Şakrak övgüsü! Pazartesi akşamları izleyicilerle buluşmakta olan Sefirin Kızı dizisi, Star TV ekranında artık yeni bir rotada ilerleyecek. Diziden Nare karakterini canlandıran Neslihan Atagül’ün ayrılığının ardından, bir iki bölüm içinde Gediz Işıklı’ya hayat veren Uraz Kaygılaroğlu’nun da veda edeceği ortaya çıkmıştı.

Tuba Büyüküstün’ün kurtarıcı olarak katıldığı kadroda yer alan isimlerden birisi de Kahraman karakterine hayat veren ünlü oyuncu Bülent Şakrak. Çok yönlü bir isim olan Şakrak, rolünü de başarıyla canlandırıyor ve hayranlarından büyük takdir görüyor. Sosyal medya paylaşımları ile de dikkat çeken oyuncu, rol arkadaşı Uraz Kaygılaroğlu ile fotoğrafını paylaştı ve övgü dolu bir mesaj yazdı.

Sefirin Kızı dizisinden ayrılacak olan Uraz Kaygılaroğlu el üstünde tutuluyor! 8

Şakrak, “Envai çeşit becerinin yanında, gerçek iyi insan. Büyük kazanç, eyvallah Sefirin Kızı, Uraz Kaygılaroğlu” diye mesaj yazdı…Kaygılaroğlu ise “Bi mukabele abim, Beykoz’da bekliyorum” diyerek esprili bir yanıt verdi.

Özge Özpirinçci bu mesaja “Bana öyle bakma anlayacaklar” diyerek fotoğrafın hoşluğuna göndermede bulundu.

Takipçiler ise Gediz karakterinin senaristler tarafından mahvedildiğine yönelik eleştiriler yaptı ve “Gediz’e nasıl kıydılar, yazılar olsun. Gediz bunu hak etmedi” diye yorum bıraktı.

Sefirin Kızı dizisinden ayrılacak olan Uraz Kaygılaroğlu el üstünde tutuluyor! 9