Ana sayfa Dizi Haberleri Sefirin Kızı dizisinden Bir Küçük Gün Işığı’na yapımcı Nazlı Heptürk’ün başarı hikayesi bir başka!

Sefirin Kızı dizisinden Bir Küçük Gün Işığı’na yapımcı Nazlı Heptürk’ün başarı hikayesi bir başka!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yapımcı Nazlı Heptürk, İspanya’da başarı hikayesini anlattı. İspanyol gazeteci Pilar M. Manzanares’in sorularını yanıtlayan ünlü yapımcıya verilen önem, Türk dizilerinin bu ülkede ne kadar çok sevildiği gerçeğini bir kez daha ortaya koymuş oldu.

NGM Media isimli şirketini 2017 yılında kuran Nazlı Heptürk, dizi yapımı konusunda kısa sürede büyük başarılar kazandı. Birçok ödül kazanan şirketin yapımları arasında; Sefirin Kızı, Kardeşlerim, Kaderimin Oyunu, Hayaller ve Hayatlar ile Bir Küçük Gün Işığı isimli diziler bulunuyor.

Tüm bu projelerin yurt dışında da büyük ilgi gördüğü gerçeğini hemen hatırlatalım. Nazlı Heptürk, yurt dışında Türk dizilerini hayranlıkla izleyen kitlenin neleri sevdiğini bilen bir organizasyon kurarak, yurt dışında da çok ilgi çeken dizilere imzasını attı.

Bu dizilerin bazıları İspanya’da ve Latin Amerika’da yayınlanırken, NGM Media’nın sahibi Nazlı Heptürk de dikkatleri çekti.

Sefirin Kızı dizisinden Bir Küçük Gün Işığı'na yapımcı Nazlı Heptürk'ün başarı hikayesi bir başka! 7

Ünlü yapımcı Nazlı Heptürk, İspanyol gazeteci Pilar M. Manzanares’e başarı hikayesini anlattı.

İspanya başta olmak üzere Latin ülkelerinde izlenme rekorları kıran projelerin yapımcılığını üstlenen Heptürk’e ulaşan Manzanares , hikayesini bizzat kendi ağzından dinlemek istedi. İkilinin keyifli sohbeti İspanya’nın popüler dergisi Diez Minutos Telenovela’da yayınlandı.

Heptürk’e göre başarının sırrı güçlü hikaye ve güvenilir bir ekip oluşturmaktan geçiyor.

Kariyer yolculuğu ve ünü ülkemizi aşan başarılı yapımları hakkında konuşan Heptürk’ün özellikle hikayenin gücüne dikkat çekmesi önemliydi. Zira NGM Media’nın tüm dizilerine bakıldığı zaman hikayeleri ile öne çıktıklarını görebilirsiniz.

İzleyici için önceliğin samimiyet olduğunu vurgulayan Nazlı Heptürk, farklı coğrafyalarda ve kültürlerde olsa da anlatılan duygunun evrensel olduğuna da dikkat çekti.

Türk dizilerinin yurt dışında güçlü hikaye kurgusu, izleyicilere geçen duygusallık, kültürel ve coğrafi farklılıklar ile birlikte başarılı oyunculuklar sayesinde dünya çapına yayıldığı gerçeği bir kez daha orta konulmuş oldu.