Ana sayfa Dizi Haberleri Sefirin Kızı dizisinden sonra Nizamı Alem’in müzikleri de ünlü bir isme emanet!

Sefirin Kızı dizisinden sonra Nizamı Alem’in müzikleri de ünlü bir isme emanet!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında yayınlanacak olan Nizamı Alem dizisine büyük bir önem veriliyor. Akli Film tarafından hazırlıkları süren dizide dikkat çeken bir oyuncu kadrosu kuruldu. Buğra Gülsoy, Leyla Lydia Tuğutlu, Sevda Erginci ve Ekin Koç, başrolleri paylaşıyor.

En son Burçin Terzioğlu’nun diziden gelen teklifi reddettiği ortaya çıkmıştı. Selçuklu Devleti dönemini anlatan dizide hem taht mücadelesi ekrana gelecek hem de Haşhaşiler ile olan büyük savaşa değinilecek.

Payitaht Abdülhamid’den hatırlayacağınız İlker Kızmaz ile Gürkan Uygun da dizinin kadrosunda yer alıyor. Ramo dizisinde Neco olarak beğeni toplayan İlhan Şen ile, Cemal Toktaş da dizinin kadrosunda bulunuyor. Diziden gelen son bilgiler ise Vuslat’ın Salih Babası Mehmet Özgür’ün de kadroda yer aldığı şeklindeydi.

MÜZİKLER GÖKHAN KIRDAR’A EMANET

Sefirin Kızı dizisinden sonra Nizamı Alem'in müzikleri de ünlü bir isme emanet! 7

Dizinin müzikleri de ünlü sanatçı Gökhan Kırdar’a emanet edildi. Gökhan Kırdar’a çalışmalarında dünyaca ünlü Kazak müzik grubu Hassak’ın da destek olacağı belirtiliyor.

Birçok dizi müziğini hazırlayan Gökhan Kırdar en son Sefirin Kızı için önemli çalışmalar yapmıştı. Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin de müziklerini besteleyen ünlü sanatçı, bu konunun uzmanı durumunda bulunuyor.