Ana sayfa Dizi Haberleri Sefirin Kızı dizisinin başladığı nokta ile geldiği nokta beyin yakıyor!

Sefirin Kızı dizisinin başladığı nokta ile geldiği nokta beyin yakıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sefirin Kızı dizisi 19.yeni bölümü ile 14 Eylül Pazartesi akşamı izleyicilerle buluşacak.Geçen hafta 2. sezona başlayan dizinin reytingleri Çukur ve Yasak Elma’nın gerisinde kalmıştı.Ayrıca Nare karakterine yönelik Sancar’ın sözleri ve tavırları da sosyal medyada kadına şiddet noktasında büyük tepki çekmişti.

Bodrum’da çekimleri devam eden Sefirin Kızı dizisinin 19. yeni bölümünde de önemli gelişmeler yaşanacak.Fragmanlar ile yeni görüntüler, hikayenin nasıl devam edeceğine yönelik kısa bilgiler sunuldu. İzleyiciler ise dizinin gidişatından pek de memnun değil. İlk bölümden bu yana diziyi izleyenler, gelinen noktanın pek de hayal ettikleri hikaye olmadığını belirten yorumlarda bulunuyor.

Sosyal medyada Sefirin Kızı dizisine destek büyük ama eleştiriler de hızla artıyor. 19. bölümden 2. fragman yayınlandıktan sonra eleştiriler iyice artmaya başladı. Peki izleyici nelerden rahatsız?

“Senaryo hep aynı gibi. Aynı diyaloglar.. Akın meselesi yuh artık Menekşe ile.. Vallaha hepsi birilerine bağırıyor, bu nasıl bir dizi.. Menekşe kriz geçirir. Gediz, Nare’nin kapısında. Sancar patronculuk.. Nare de hep karşı çıkar herkese ama elinden birşey gelmez… Bu kadar yetenekli oyunculara yazık ettiniz bu senaryo ile…”

“1. bölüm nerede 19.bölüm nerede? Sanki başka dizi izliyorum bi diziyi de tadında bırakın.”

“Farklı bir şeyler istiyoruz artık hep aynı şeyler sıkıldık.”

“Hep Nare kaçırılacak ve dizi hep böyle mi devam edecek? Artık sıkmaya başladı bu durum.”

“Destan destan diye buna mı diyorsunuz, pes baydı artık.”

Sefirin Kızı dizisinin başladığı nokta ile geldiği nokta beyin yakıyor! 7

Sefirin Kızı 19. bölümde neler yaşanacak? 

Nare, kızı Melek’in velayetini alıp memleketten gitmeye karar verir. Sancar’ın baba olmaya hazırlandığı bu memlekette, artık ne Nare ne Melek için yer yoktur. Elvan’a da Efeoğlu erkeklerinden uzakta yeni bir hayat teklif eder; ‘bizimle gel, üçümüz yeni bir dünya kuralım’ der.

Gediz ise bunu yeni bir hayat değil yeni bir kaçış olarak görür ve çok öfkelenir. İlk defa Nare’nin yanında durmaz. Hatta ona ihanet etmeyi göze alır.

Sevdalı olduğu kadının adını anmamaya tövbe etmesiyle başa çıkmaya çalışan Sancar, Nare’nin gideceğini öğrenince delirir. “Sen gidersen ben çok kötü bir adam olurum” der Nare’ye, “Kızımı alırım, konağa koyarım.”

Sevdalılardan biri ölürse destan, yaşarsa yalan olur ya. Peki iki sevdalı velayet savaşına kalkışırsa ne olur?