Ana sayfa Dizi Haberleri Sefirin Kızı dizisinin üzerine karabulut çöktü, kötü haberler üst üste geldi

Sefirin Kızı dizisinin üzerine karabulut çöktü, kötü haberler üst üste geldi

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Star TV ekranlarında izleyicilerle pazartesi akşamları buluşmakta olan Sefirin Kızı dizisi ile ilgili olumsuz haberlerin üst üste gelmesi izleyicilerin moralini bozuyor. Yeni gelen haber de diziye adeta karabulutun çöktüğünü gösteriyor.

İlk olarak Gediz Işıklı karakterine hayat veren Uraz Kaygılaroğlu’nun yapımcı ile görüşerek ayrılmak istemesi izleyicileri rahatsız etti. Aylar içinde Kaygılaroğlu yapıma veda edecek ve bu şimdiden biliniyor. Dizinin hayranları ise Gediz karakterinin zaten senaryoda çok kötü bir duruma getirilmesine kızmıştı. Şimdi bu ayrılık da üzerine rahatsızlığı daha da artırdı.

Maraşlı dizisinin yayın hayatına başlaması ile birlikte son bölüm reytinglerde çok düşük sonuçlar aldı. Dizinin hikayesine yönelik zaten eleştiriler vardı ve senarist değişikliği bile yapılmıştı.Ancak reytinglerdeki bu düşüş hiç de iyi gözükmüyor. 3’lü oranları bile gören Sefirin Kızı, daha önce hiç bu noktaya gelmemişti.

Dizide bir başka can sıkan durum daha var. TV100’ün haberine göre Neslihan Atagül sağlık sorunları yaşıyor. Ünlü oyuncunun bağırsakları nedeniyle son zamanlarda bir hayli sıkıntıdaydı ve doktor kontrolü de yaşadığı sorunun netleşmesini sağladı.

Geçirgen bağırsak sendromu teşhisi konulan ünlü oyuncunun yaşam kalitesi bu hastalık nedeniyle ciddi şekilde etkilendi. 10 gün rapor almak durumunda kalan Atagül, bu süreçte dinlenecek ve çekimlere katılamayacak.

Yaşanan bu sorunların dizinin ilerleyen bölümlerine nasıl bir etkisinin olacağı da merakla bekleniyor.