Ana sayfa Dizi Haberleri Sefirin Kızı’ndan sonra Uraz Kaygılaroğlu hayranlarını mest edecek bir dizide!

Sefirin Kızı’ndan sonra Uraz Kaygılaroğlu hayranlarını mest edecek bir dizide!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mafya ile polis arasında yaşananları anlatacak olan , hikayesi ile şimdiden büyük merak uyandıran Üç Kuruş isimli yeni dizinin hazırlıkları sürüyor. Dizinin şimdiye kadar netleşen tek ismi Uraz Kaygılaroğlu…

Ünlü oyuncu, yeni sezonun en farklı karakterlerinden birisine hayat verecek. Üç Kuruş dizisinde kumarhane patronu Kartal karakterini canlandıracak olan oyuncu, kötü adım olmayı özellikle kendisi istedi.. Dizide ilk olarak emniyet amiri Efe olarak planlanan Kaygılaroğlu’nun özellikle Kartal rolünü tercih ettiği gelen bilgiler arasında.

Sefirin Kızı dizisinde Gediz karakterine hayat veren oyuncu, hayranlarını mest eden bir performansa imza atmıştı. Ancak Şubat ayında diziden ayrılan Kaygılaroğlu, biraz da Engin Akyürek’in gölgesinde kalmıştı.

Sefirin Kızı'ndan sonra Uraz Kaygılaroğlu hayranlarını mest edecek bir dizide! 8

Üç Kuruş isimli yeni televizyon dizisinde oyuncunun başrolde yer almasının yanı sıra karakter noktasında da ön plandaki isim olacağı görülüyor. Seri katil İrfan ile kumarhane patronu Kartal arasında yaşanacaklar dizinin hikayesinin kilit noktası olacak. Ayrıca Kartal karakterinin yaşadığı mahalle de hikayede yine Çukur gibi etkili bir konumda bulunacak.

Kaygılaroğlu, Ayak İşleri ve Erşan Kuneri isimli dijital dizilerde de boy gösterdi. Üç Kuruş öncesi kısa rollerle farklı kişiliklere hayat veren oyuncu, Eylül ayında çekimleri başlaması beklenen Üç Kuruş dizisiyle yeni sezonun en etkili isimlerinin başında gelecek. Üç Kuruş dizisi Show TV ekranında izleyicilerle buluşacak.

Sefirin Kızı'ndan sonra Uraz Kaygılaroğlu hayranlarını mest edecek bir dizide! 9

Ünlü oyuncu, instagram hesabından ise yeni tarzını yayınladı. Cem Yılmaz’ın Netflix için hazırladığı Erşan Kuneri dizisi için imaj değiştiren oyuncu, yeni haliyle hayranlarını çok şaşıttı.

Karizması ile göz dolduran oyuncuya hayranlarından gelen mesajlar da gülümsetti.

Bir takipçisi, “Uraz abi karizmanı kiraya ver de biz de takılalım” diye yorum bıraktı.