Ana sayfa Sosyal Medya Sefirin Kızı’nın Ceylan’ı Gözde Çığacı yeni projesini buldu!

Sefirin Kızı’nın Ceylan’ı Gözde Çığacı yeni projesini buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1991 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Gözde Çığacı, Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde oyunculuk eğitimi aldı. Okul yıllarından itibaren tiyatro sahnesinde birbirinden farklı oyunlarda rol alan Gözde Çığacı, Muhteşem Yüzyıl dizisiyle de setlere adım attı. Türkiye’nin en iddialı projelerinden olan Muhteşem Yüzyıl’da elif isimli cariye karakterine hayat veren genç oyuncu, sonraki dönemde birçok farklı dizide yer almayı başardı.

Kuzey Güney dizisindeki Demet karakteri ile büyük bir çıkışa imza atan Gözde Çığacı, üst üste teklifler aldı. Bugünün Saraylısı, Yılanların Öcü, Kördüğüm, Ateşböceği, Dudullu Postası, Yüzleşme, Bir Aile Hikayesi gibi diziler oyuncunun kariyerinde yer alan yapımlar oldu.

Gözde Çığacı’yi izleyiciler en son Sefirin Kızı isimli Star TV dizisinde izledi. Ceylan karakterine hayat veren oyuncu yine güçlü bir çıkış yaptı. Bir süredir tatil yapma ve dinlenme fırsatı bulan oyuncu, yeni projesini belirledi.

Sefirin Kızı'nın Ceylan'ı Gözde Çığacı yeni projesini buldu! 8

Masal isimli sinema filminden gelen teklifi kabul eden Gözde Çığacı, önümüzdeki hafta Kıbrıs’a giderek çekimlere katılacak. Nilay Deniz, Ekin Mert Daymaz, Hakan Meriçliler ve Tarık Uğur Özenbaş’ın da kadrosunda yer aldığı filmin yönetmeni ise Nilay İslamoğlu oldu.

Okuma provasında rol arkadaşları ile bir araya gelen Gözde Çığacı, instagram hesabından yeni projesini de hayranlarına duyurdu.

Sefirin Kızı'nın Ceylan'ı Gözde Çığacı yeni projesini buldu! 9