Ana sayfa Dizi Haberleri Sefirin Kızı’nın dede torunu Evlilik Hakkında Her Şey’de yine bir araya geldi!

Sefirin Kızı’nın dede torunu Evlilik Hakkında Her Şey’de yine bir araya geldi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV’de ekrana gelen Sefirin Kızı yayınlandığı dönem çok sevilen bir dizi olmuştu. Dizinin en sevilen karakterlerinden biri de Nare ve Sancar’ın kızı Melek’ti. Melek’i canlandıran Beren Gençalp, Evlilik Hakkında Her Şey dizisine transfer oldu Sefirin Kızı’ndaki dedesini canlandıran Erdal Küçükkömürcü’yle yeniden bir araya geldi.

Başrollerinde Neslihan Atagül ve Engin Akyürek’in yer aldığı Sefirin Kızı dizisinin karakterleri hala hafızalarda. Dizide Neslihan Atagül’ün canlandırdığı Nare’nin sefir babası Güven Çelebi’yi canlandıran Erdal Küçükkömürcü de unutulmaz karakterlerden biri.

Sefirin Kızı’nın dede torunu Evlilik Hakkında Her Şey’de yine bir araya geldi! 9

Son derece kötü bir babayı canlandıran Erdal Küçükkömürcü, Güven karakteriyle hem Nare’ye hem de Sancar’a kök söktürmüş, bir araya gelmelerini engellemek için elinden geleni yapmıştı. Güven Çelebi torunu Melek’i de ellerinden almaya çalışmıştı.

Melek’i canlandıran Beren Gençalp de dizinin en sevilen karakterlerinden biriydi. Sefirin Kızı başladığında sekiz yaşında olan Gençalp, ilk dizi deneyimi olmasına rağmen profesyonel oyunculara taş çıkartan bir yetenek sergilemişti.

Sefirin Kızı’nın dede torunu Evlilik Hakkında Her Şey’de yine bir araya geldi! 10

Beren Gençalp, Sefirin Kızı dizisinin ardından Fox TV’de yayınlanan Misafir dizisinde rol aldı. Yetenekli oyuncu dizide Hazal Kaya’nın hayat verdiği Gece karakterinin çocukluğunu canlandırdı ve yine çok etkili bir oyunculuk sergiledi. Ancak Misafir, pazar akşamı yayınlanan bölümüyle final yaptı.

Sefirin Kızı’nın dede torunu Evlilik Hakkında Her Şey’de yine bir araya geldi! 11

Misafir sona erer ermez Beren Gençalp, yine bir Fox TV dizisi olan Evlilik Hakkında Her Şey’e transfer oldu. Yetenekli oyuncu Sefiri Kızı dizisinde dedesini canlandıran ve halen Evlilik Hakkında Her Şey’de rol alan Erdal Küçükkömürcü ile yeniden bir araya geldi. Gençalp, Küçükkömürcü’yle yeniden bir araya geldiği için yaşadığı mutluluğu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dile getirdi.