Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Sefirin Kızı’nın Nare’si Neslihan Atagül’den eşi Kadir Doğulu gerçekleri

Sefirin Kızı’nın Nare’si Neslihan Atagül’den eşi Kadir Doğulu gerçekleri

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2020 yılında yayınlanan ve ekranın en beğenilen yapımlarından birisi olan Sefirin Kızı, yakında ikinci sezonu ile yeniden ekranda olacak. Neslihan Atagül, Engin Akyürek ile başrolünde yer aldığı dizi sayesinde son dönemde gündemden düşmüyor.

Oyuncu, özel hayatıyla ilgili de yakından takip edilen birisi… NTV’de yayınlanan “O Anın Hikayesi” isimli programa konuşan Neslihan Atagül, eşi Kadir Doğulu ile ilgili bazı gerçekleri açıkladı… Fatih Harbiye dizisinde birlikte rol alan ikili, sette tanışmış ve birbirlerine aşık olmuştu. Çiftin ilk görüşte aşk yaşamadığı ortaya çıktı.

2016 yılında evlenen çift uzun yıllardır örnek bir beraberlik sürdürüyor. Eşi Kadir Doğulu’ya olan hislerinden de bahseden Neslihan Atagül, hangi yönlerini beğendiğini de detaylı şekilde açıkladı.

İşte Neslihan Atagül’ün programa yansıyan sözleri:

“İlk görüşte aşk diyemem ama şöyle bir bakmıştım ilk karşılaşmamızda. Bunu Kadir’e sorsanız hemen cevap verirdi. Ben ona hissettiklerimi tarife sığdıramam, haksızlık etmiş olurum.

O, çok güzel hakkını veriyor bence. Ben onun merhameti, vicdanı, çalışma şekli, işine duyduğu saygı, herkese eşit mesafede duruşu beni hala çok etkiler. Kadir’e hissettiğim aşk bir şahsa indirgenemeyecek büyüklükte. Kadir’den öte gördüğüm, o ruh mu desem, o neyse ben ona aşığım. Şükür ki onunla yollarımız kesişmiş.”