Ana sayfa Dizi İzle Seher’den Cemre için şok karar! Zalim İstanbul 7. Bölüm

Seher’den Cemre için şok karar! Zalim İstanbul 7. Bölüm

tarafından zk zk

Kanal D ekranlarında yayınlanan Zalim İstanbul’un 7. Bölümde Seher, ani bir karar aldı.

Agah Bey’in kararını vermesini istemesi, Şeniz’in sözlerinden sonra Seher, Cemre ile ilgili kararını verdi.

Cenk’in sürekli olarak kızı Cemre’nin peşinde dolaşmasını içine yediremeyen Seher, başka çaresi kalmadığını anlayıp, kızını Nedim’e veriyor.

Seher, Şeniz ile yaptığı konuşma sonrasında Cenk ile Cemre’nin yakınlaşmalarından rahatsız olmaya başlar. Zengin ve züppe olarak gördüğü Cenk’in, Cemre’yi kullandığını düşünür.

Bu yüzden bir karar alır. Agah’ın önceden kendisi ile olan konuşmalarında Cemre’yi, Nedim’e eş olarak düşündüğünü söylemesi kararını netleştirir. Agah’ın karşısına dikilerek Cemre’yi, Nedim’e verdiğini söyler. Agah bu ani karar karşısında şaşırır…

Agah, Seher’in bu ani kararı karşısında şaşırıp “Sevdasız evlilik olmaz diyordun, ne oldu” sözleriyle Seher’i sorguluyor. Seher, Cemre’yi ikna edeceğini söylüyor.

O sahneleri videodan izleyebilirsiniz…

Genel hikaye:

Antakya’dan İstanbul’a uzanan bir var olma mücadelesinin ekrana geleceği Zalim İstanbul’da; üç çocuğu ile Antakya’da yaşayan Seher’in, lojistik sektörünün devleri arasında yer alan ve aynı zamanda memleketlileri olan Agah Karaçay ile yollarının kesişmesi herkesi yeni bir sınava sokacak.