Ana sayfa Sosyal Medya Engin Akyürek karizması işte bu, mimikleriyle hatta gözleriyle oynayan bir adam!

Engin Akyürek karizması işte bu, mimikleriyle hatta gözleriyle oynayan bir adam!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Engin Akyürek’i takip eden hayranları, ekranda yer aldığı her projede derdi olan bir karakter ile izleyici karşısına geçmeye çalıştığını iyi bilir. Sefirin Kızı dizisinde de böyleydi ve şimdi yeni başlayan Adım Farah dizisinde de yine ilginç bir deneyim yaşayan oyuncu, hayranlarını da peşinden sürüklüyor.

Daima farklı karakterleri canlandırma konusunda istekli gördüğümüz oyuncu, bu sefer mafya lideri Tahir Lekesiz olarak izleyicilerle ilk buluşmasını gerçekleştirdi. Karizmasını zaten herkes biliyordu ama kendisini bu karaktere ne kadar çabuk adapte ettiğini de daha ilk bölümden herkes gördü.

Farklı, değişkenliği bulunan, sert bir rolde izlediğimiz oyuncu merhametli bir mafya lideri portresi çiziyor. Onun merhameti kalbinde yatıyor ve bunu daha ilk bölümden bile herkese hissettirmesi önemli bir artıydı.

Engin Akyürek karizması işte bu, mimikleriyle hatta gözleriyle oynayan bir adam! 8

Tahir karakterinin iç dünyasındaki farklılık ve zenginlik dizinin hikayesinin de çok etkileyici şekilde devam edeceğine en önemli işaretlerden birisi oldu.

Hem yerli hem de yabancı hayranlarını adeta ekran başında mest eden Engin Akyürek, kıyafetinden mimiklerine kadar “ben oyuncuyum” diye haykırıyordu.

Bazı sahnelerde sırf gözleriyle ve mimikleri ile oynayan bir performans görmek de Engin Akyürek hayranlarını adeta çıldırttı.

Mafya ile iyi kelimeleri yan yana gelebilir mi? Engin Akyürek hayranları, “Çok iyi mafya” sözünü hemen yapıştırdı. Gerçekten de hem mafya lideri olup hem de iyi bir kalbe sahip olma hali ekran başındakilere farklı bir deneyim yaşatacak gibi duruyor.

Engin Akyürek karizması işte bu, mimikleriyle hatta gözleriyle oynayan bir adam! 9

Rolünü oynamayan onu adeta içinde her hücresine kadar yaşayan bir performans ile Engin Akyürek’e övgülerde bulunan hayranları, Demet Özdemir ile partnerliğinin de çok iyi olduğunu düşünüyor.

Hem güçlü bir başrol uyumu hem güçlü bir sinerji hem de inandırıcılık yan yana gelince Adım Farah dizisi ilk bölümden izleyicilerden geçer notu oldu.

Senaryonun çok iyi yazılmış olduğu gerçeğini de atlamadan 2023 yılının farklı, heyecanlı ve izleyenleri kendi dünyasına çeken bir diziyle renkleneceğini söylemek yanlış olmayacaktır.