Ana sayfa Dizi İzle “Şehidimiz var!” Savaşçı 59. Bölüm

“Şehidimiz var!” Savaşçı 59. Bölüm

tarafından ker_def

Oyuncu kadrosunda Berk Oktay, Murat Serezli, Sarp Levendoğlu, Fırat Albayram, Burç Kümbetlioğlu, Uğur Biçer ve Bahadır Vatanoğlu’nun yer aldığı Savaşçı dizisinin 59. bölümü 23 Aralık Pazar akşamı izleyicilerle Fox TV ekranında buluştu. Hareketli sahnelerin yaşandığı dizinin bu bölümünden önemli anlar da youtube resmi sayfasında paylaşıldı.

Videodan 59. bölümden başlıktaki sahneyi izleyebilirsiniz.

59. bölümün özeti ise şöyle:

Kılıç Timi ve Türk Dünyası askerleri eğitim faaliyeti sırasında saldırıya uğramışlardır. Yüzbaşı Kağan’ın uçurumdan düşmesini son anda elini yakalayarak, engellemeye çalışan İlyas’ın gücü tükenirken, teröristler de ateş çemberini daraltırlar.

Saldırının sonuçları Kutalmış Paşa, Albay Kopuz, Kılıç Timi ve Türk Dünyası’nın askerlerini derinden sarsarken, hayalini kurdukları Türk Birliği’nin de geleceğini etkileyecektir.

Bu arada Ruslara teslim edilen Karon’la ilgili gelişen beklenmedik bir durum karargahı alarma geçirir. Karon dünyada büyük yankı uyandıracak bir eylem peşindedir.

Lazar ve Velid plan doğrultusunda sınır dışına çıkmaya çalışırken, Yüzbaşı Bahtiyar’ın da Azerbaycan’a gitmesi olayların seyrini değiştirecektir.

YAPIM: LİMON FİLM
YAPIMCI: HAYRİ ASLAN
YÖNETMEN: DOĞAN ÜMİT KARACA
SENARYO: SÜLEYMAN ÇOBANOĞLU

Oyuncular:
Yüzbaşı Kağan Bozok: Berk Oktay
Albay Halil İbrahim Kopuz: Murat Serezli
Yüzbaşı Haydar Bozkurt: Sarp Levendoğlu
Başçavuş Bayram Bayat: Burç Kümbetlioğlu
Astsubay Üstçavuş Emre Durmuş: Uğur Biçer
Astsubay Üstçavuş Galip Aygün: Bahadır Vatanoğlu