Ana sayfa Dizi Fragmanları Seksenler dizisi yılbaşında çok özel yayınla TRT1’in kurtarıcısı olacak!

Seksenler dizisi yılbaşında çok özel yayınla TRT1’in kurtarıcısı olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Her yıl kamu yayıncısı TRT1’in Yılbaşı ekranında ne yayınlayacağı merak edilir. Önceki yıllarda bu konuda Kalk Gidelim isimli dizinin eğlenceli bir bölümleri TRT1 için kurtarıcı olmuştu. Şimdi ise Seksenler dizisi bu işi yapacak.

31 Aralık Cuma akşamı TRT1 ekranında Seksenler dizisinin yılbaşı özel programını izleyebileceksiniz. Hafta içi gündüz kuşağında yayınlanmaya devam eden Seksenler dizisi, nostaljik bir yılbaşı kutlaması ile izleyicileri yine etkileyecek.

TRT1’deki Seksenler Yılbaşı Özel programının ilk fragmanı paylaşıldı. Yıl sonunda harika bir nostaljik parti izleyicileri bekliyor. Özlem Türkand, İlker Ayrık, Zeynep Demirel, Şoray Uzun, Ayşe Tolga, Onur Dilber gibi oyuncular dizinin kadrosunda yer alıyor.

Seksenler dizisinin Yılbaşı Özel programı 31 Aralık Cuma günü ekrana gelecek. Dizinin oyuncularının şarkılar söylediği eğlenceli anları TRT1 ekranında izleyeceksiniz.

Seksenler dizi oyuncularının kendi sesinden şarkılar seslendirmesi güzel bir fikir olarak gözüküyor… İşte Seksenler dizisinin Yılbaşı Özel programında ilk fragman: