Ana sayfa Dizi Fragmanları Seksenler dizisinde 500. bölüm sevinci yaşanıyor!

Seksenler dizisinde 500. bölüm sevinci yaşanıyor!

tarafından ker_def

Seksenler 500. Bölümüyle Ekranlara Geliyor… TRT 1’in sevilen dizisi Seksenler, bu akşam (19 Ağustos Perşembe) yayınlanacak olan bölümüyle tam beşinci kez dalya diyor.

9 sezondur TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve yayınlandığı günden bugüne yediden yetmişe herkesin beğenisini ve takdirini kazanmış olan dizi, 500. Bölümü ile ekranlara gelecek. Yayın hayatına 2012 yılında başlayan dizinin ekibi, bu zamana kadar 500 kez güldürmenin, 500 kez hüzünlendirmenin ve 500 kez eğlendirmenin haklı gurunu yaşıyor.

Seksenler dizisinde 500. bölüm sevinci yaşanıyor! 7

Seksenler dizisinin yapımcısı ve senaristi Birol Güven, 500.Bölüm ile ilgili duygu ve düşüncelerini “Sahip çıkmamız, unutmamamız ve yeni nesillere aktarmamız gereken o kadar çok değerimiz var ki 500 bölüm yetmedi. Kaldığımız yerden anlatmaya devam edeceğiz” cümleleriyle dile getirdi.

Türkiye’nin 1980’li yıllarından, günümüze kadar olan değişimini, özlediğimiz hatıraları, kaybettiğimiz değerleri 500 hafta boyunca izleyiciye gülümseterek aktaran Seksenler, geçmişe özlemi anlatmaya ve kaybettiğimiz değerleri hatırlatmaya devam edecek…

Seksenler bu akşam TRT 1’de izleyicilerle buluşacak. Geçtiğimiz hafta alınan karar gereği Seksenler dizisi hem Pazartesi hem de Perşembe akşamları yayınlanmaya devam ediyor.