Ana sayfa Dizi Haberleri Seksenler dizisinin acı kaybı Rasim Öztekin’in anısını rol arkadaşları yaşatıyor!

Seksenler dizisinin acı kaybı Rasim Öztekin’in anısını rol arkadaşları yaşatıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son 2 sezondur günlük dizi formatında TRT1 ekranlarında yayınlanan Seksenler dizisi, yaz döneminde ise haftalık dizi formatına geçti. Seksenler Yaz ismi ile perşembe akşamları yayınlanan dizinin şimdiye kadar 4 bölümü ekranda izleyici ile buluştu.

Seksenler dizisinde Fehmi karakterine hayat veren Rasim Öztekin, 8 Mart 2021 tarihinde aramızdan ayrılmıştı. Usta oyuncunun genç yaşında yaşamını yitirmesi tüm sevenlerini derinden etkiledi.

Seksenler dizisinde anısı yaşatılmaya devam edilen Rasim Öztekin, dizinin her bölümünde bir şeklide konu oluyor. Seksenler oyuncuları Begüm Öner ile Ceyhun Fersoy da usta oyuncudan çok şey öğrendiklerini söylediler.

Seksenler dizisinin acı kaybı Rasim Öztekin'in anısını rol arkadaşları yaşatıyor! 7

Bayram arasında Bodrum’da tatil yapan ünlü çift, Kenan Doğulu’nun konserinde görüntülendi. Ceyhun Fersoy, “Bir şeyler kaptıysak Rasim abimizden devam edeceğiz, onun gibi iyi insan olmak için çaba göstereceğiz” diye konuştu.

Seksenler dizisinde Rasim Öztekin esintisinin devam edeceğini belirten Begüm Öner ise, şöyle konuştu: “Seksenler’in her bölümünde Rasim Öztekin esintisi devam ediyor aslında. Güzel bölümler çekiyoruz. Yeni transferlerimiz oldu. Onlar da çok güzel oldu. Çok güzel diziye entegre oldular. İzledik yeni bölümleri de. Çok keyifli duruyor.”