Ana sayfa Sosyal Medya Seksenler dizisinin ünlü oyuncusu darp edildi, kabus anları yaşandı!

Seksenler dizisinin ünlü oyuncusu darp edildi, kabus anları yaşandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Seksenler dizisinde Şahin karakterini canlandıran Ceyhun Fersoy, 1982 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. 2012 yılında başladığı Seksenler dizisinde hala yer almaya devam eden oyuncu, ayrıca tiyatro oyunuyla da sahnede yer alıyor.

Seksenler dizisi hafta içi öğleden sonra izleyicilerle TRT1 ekranında buluşmaya devam ediyor. Dizinin başarılı performansında, Ceyhun Fersoy’un da önemli bir katkısı bulunuyor. Begüm Öner de dizide Elvan karakterini canlandırıyor ve ünlü çift yıllardır da birlikte aynı sette yer alıyor.

Ceyhun Fersoy ile Begüm Öner 2015 yılında evlendi. Çift örnek tavırları ile dikkat çekiyor. Bir gece kulübünde yaşanan kavga nedeniyle gündeme gelen ikili, böyle bir konunun içinde yer almaktan son derece rahatsız.

Mekanda yaşanan bir kavga sırasında oradan ayrılmak isterken Ceyhun Fersoy’u darp edilmesi ile çift çok kötü anlar yaşadı.

Seksenler dizisinin ünlü oyuncusu darp edildi, kabus anları yaşandı! 8

Ceyhun Fersoy yıllardır piyasanın içinde olduklarını ve şimdiye kadar hiçbir olay ile gündeme gelmediklerini belirterek şöyle konuştu:

“Bir kere bile yalan, yanlış bir haber, bir kavga, gürültü… Hep böyle örnek teşkil etmem gerekiyor. Eşim de öyle. Çünkü aile eğitimimiz böyle. Asla ne bir küfür, saygısızlık, kimseye etmeyiz.”

Begüm Öner, kendileri ile hiç alakası olmayan bir kavga sırasında dışarıya çıkamadıklarını belirterek, yaşananları şöyle anlattı:

“Mekanda çıkan bir kavga sonucu, biz dışarıya çıkamadık. Çıkamadığımız için olay bizim üzerimize sıçradı. Korkunç, asla hatırlamak istemeyeceğimiz iğrenç dakikalar yaşadık. Allah kimsenin başına vermesin. Ben hayatımda ilk defa böyle bir şey yaşadım. Hem Ceyhun’u öyle görmek hem oradan çıkamamak, o darbın devam etmesi… Biz gerçekten çıkamayacağız, hayatımızın son gününü yaşıyoruz diye düşündük.”

Seksenler dizisinin ünlü oyuncusu darp edildi, kabus anları yaşandı! 9

Ceyhun Fersoy, haklı olduklarını ama olayı büyütmemek için susmayı tercih ettiklerini anlattı.

Begüm Öner, konunun yargıya intikal ettiğini ve görüntülerden her şeyin ortaya çıkacağını belirtti.

Ceyhun Fersoy, sosyal medya hesabında ise olayla ilgili şu detayları aktardı:

“Olay avukatımın da şikayet dilekçesinde belirttiği gibi bizle alakalı olmayan bir tarafta meydana gelmiş, ardından mekandan ayrılmamıza müsaade edilmemiştir.

Bunun üzerine eşim Begüm’ün itilmesine tepki olarak artık olayların durması için, ‘Can güvenliğimiz yok burada, kadınlar var, sizi şikayet edeceğim’ söylemim üzerine ‘Sen kimi şikayet ediyorsun’ diyerek üzerimize atlayıp yumruklar savurmuşlardır.

Ben, eşim ve diğer kadın arkadaşlarımız atılan yumruklardan dolayı yere düşmüşlerdir ve yerde de tekme ve yumruk devam etmiştir.

Eşim, ben ve arkadaşlarımızın açık açık darp edildiği görüntülerle ortadadır. Avukatım Bülent Ernas gerekli belge ve beyanları sunmuştur. Konu yargıya intikal etmiş olup bu saatten sonra söz yargıdadır.”