Ana sayfa Dizi Haberleri Seksenler’in Şahin’i Ceyhun Fersoy, bu kadarını tahmin edemedi!

Seksenler’in Şahin’i Ceyhun Fersoy, bu kadarını tahmin edemedi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Seksenler dizisi TRT1 ekranına yeniden dönüyor…Dizinin ilk bölümü 11 Ekim Cuma akşamı izleyicilerle saat 20.00’de TRT1 ekranında buluşacak. Bu arada setten haberler gelmeye devam ediyor.

Seksenler ekibi dizinin set arkasında çeşitli görüntüler ve röportajlarla bilgiler sunmakta.

Tanıtım çekimlerinden perde arkasının yanı sıra Şahin karakterine hayat veren Ceyhun Fersoy’un röportajının yer aldığı videoda da eğlenceli anlara şahit olabilirsiniz.

Ceyhun Fersoy, “Şahin’in bu kadar fenomen olacağını tahmin etmiyordum” diye konuştu.

Seksenler sayesinde “Bir tık daha tanındım” diyen Fersoy, hayatında da bir değişiklik olmadığını söyledi.

Dizinin takipçileri ise yaptıkları yorumlarda en çok da Serhat Kılıç’ın canlandırdığı Ergun Plak karakterinin olmamasına üzüldüklerini belirtiyor.

İşte dizinin perde arkasında yaşananlar:

Yapımcılığını Birol Güven’in, senaryosunu Birol Güven ile MinT yazar ekibinin üstlendiği, yönetmen koltuğunda ise Bora Tekay’ın oturduğu sevilen dizi Seksenler, 11 Ekim Cuma ve 14 Ekim Pazartesi günü saat 20.00’de, 15 Ekim Salı’dan itibaren ise hafta içi saat 18.00’de TRT1 ekranında olacak.

Gündelik hayatı anlatan, bugünlerde kaybolmak üzere olan değerleri eskiden olduğu gibi kayıt altına almaya devam eden Seksenler’in kadrosunda; Rasim Öztekin, Özlem Türkad, Şoray Uzun, Yasemin Conka, Ayşe Tolga, Kemal Kuruçay, Tolunay Donat, Hakan Bulut, Betül Berk, Suzan Kardeş, Berat Yenilmez, Ceyhun Fersoy, Begüm Öner, Necmi Yapıcı, Özlem Balcı, Hacı Ali Konuk, Onur Dilber, Faruk Sofuoğlu, Ali Fuat , Aşkın Şenol, Osman Büyükercan ve sürpriz isimler yer alıyor.