Ana sayfa Dizi Haberleri Selahattin Paşalı – Hazal Kaya yeni dizi çiftini nasıl buldunuz?

Selahattin Paşalı – Hazal Kaya yeni dizi çiftini nasıl buldunuz?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hazal Kaya yeniden dizi setlerine dönüş yapacak. Eşi Ali Atay’ın İzmir’in Çeşme ilçesinde çekimleri devam eden Son Yaz dizisinden sonra Hazal Kaya da hayranlarına bir sürpriz yaptı.

Ünlü oyuncu, Netflix için hazırlıkları yapılan Pera Palas isimli diziyle birlikte yeniden setlere adımını atacak. Oğlu Fikret Ali’nin doğumu ve sonrasında pandemi süreci nedeniyle kariyerine bir süre ara veren oyuncu, en son Benden Ne Olur isimli film projesi ile gündeme gelmişti.

Star TV’de yayınlanan Menajerimi Ara dizisine de konuk oyuncu olarak yüzünü gösteren Hazal Kaya’nın son dizisi ise 2017-2019 yılları arasında büyük ilgi gören Bizim Hikaye isimli yapımdı. Hazal Kaya şimdilerde setlere dönme hazırlığı yaparken, partneri de çok iddialı bir isim oldu.

2017 yılında Kalp Atışı isimli dizideki Alp karakteri ile dikkat çeken Selahattin Paşalı, son dönemde üst üste farklı rolleri ile dikkatleri çekti. Bir Umut Yeter, Leke dizilerinin ardından Babil’de Hakan’a hayat veren oyuncu, Netflix’in Aşk 101 isimli dizisindeki Osman karakteri ile de gündemde uzun süre kalmıştı.

Selahattin Paşalı ile Hazal Kaya ikilisinin Pera Palas dizisindeki buluşması da çok ilginç olacak. Hazal Kaya, çok daha tecrübeli bir isim ama Paşalı da son dönemin dikkat çeken ve hızlı yükselen oyuncularından birisi.

İkilinin uyumu ve enerjileri de şimdiden merak konusu oldu. Emre Şahin’in yönetmenliğini üstlendiği dizinin hazırlıkları devam ederken, hikayenin de Elif Usman’a ait olduğunu hemen hatırlatalım.