Ana sayfa Sosyal Medya Selahattin Paşalı, Ömer dizisindeki tercihiyle kendi felsefesini bir kez ilan etti!

Selahattin Paşalı, Ömer dizisindeki tercihiyle kendi felsefesini bir kez ilan etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında pazartesi akşamları yayınlanan Ömer dizisinde başrolde Selahattin Paşalı yer alıyor. Gökçe Bahadır ile iyi bir partnerlik sürdüren oyuncu, genç yaşına rağmen ortaya koyduğu başarılı oyunculuklar ile çok konuşulan birisi haline geldi.

Aşk 101 dizisiyle dikkat çeken, Babil dizisinde iyi dönüşler alan Selahattin Paşalı, Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisiyle de dünyanın birçok ülkesindeki izleyiciden takdir gördü. Oyuncunun Ömer dizisindeki performansı da beğeniliyor. Dizinin güçlü hikayesine kendisini kaptıran izleyiciler, bunun nedeninin oyunculuk performanslarının iyi olmasına ve hikayenin gerçekliğe yakınlığına bağlıyor.

Toplum içinde de genç erkek ile orta yaşlı kadınlar arasındaki ilişkiler sıklıkla yaşanabiliyor ve tabii ki bunun tersi olarak orta yaşlı erkek ile genç kızların ilişkisi de çok görülüyor. Ömer dizisinde de çocuğu olan ve boşanmış bir kadının, daha hayata yeni adım atan genç bir adam ile aşk yaşaması hikayesi, milyonlarca izleyiciye ilginç geldi.

Selahattin Paşalı, Ömer dizisindeki tercihiyle kendi felsefesini bir kez ilan etti! 7

Selahattin Paşalı bir teklif geldiği zaman nasıl karar veriyor? Birçok oyuncu farklı yöntemler deneyerek ve projelerin devamlılığını düşünerek, ya da tamamen role kilitlenerek bu kararı alıyor.

Selahattin Paşalı da youtube’da Kutsal Motor kanalında Berrak Tüzünataç ile yaptığı sohbette bu konuyla ilgili bazı detaylar paylaştı.

Oyuncu, “Role hemen tavlanıyorum” diyerek hikayenin içinde nasıl bir rol yapacağının projeleri değerlendirirken çok önemli olduğunu anlattı.

Selahattin Paşalı, bu konuyla ilgili şu bilgileri verdi: “İçin titrer, bir şey olur ya, o zaman ben bunu oynamak isterim. Çok heyecanlanıyorum. Kendimi tekrar etmeyen, kendimi ve seyirciyi de şaşırtabileceğim işler ve karakterler denk gelirse süper olur. Benim ulaşmak istediğim nokta farklı, uç roller… Yarın bir epilepsiyi birisi oynaması gerekiyorsa Selahattin’den de ‘audition alalım’ dedirtebilmek istiyorum. Buraya ulaşmak istiyorum. Tek niyetim bu. O yüzden de role kapılıyorum, diğer şeyleri unutuyorum.”

Ünlü oyuncunun Ömer dizisindeki başrolü kabul etmesinin altında da bu bakış açısının yattığı anlaşılmış oldu. Ömer karakterinde çok da başarılı olan ve rolü içselleştirdiği sahnelerle belli olan oyuncu, farklı projelerde farklı karakterler canlandırarak ilerleme felsefesine sadık kaldığını bu projede de göstermiş oldu.