Ana sayfa Sosyal Medya Selena dizisiyle ünlenen Gizem Güven, boşanma haberlerinin ardından şimdi de sosyal medya hamlesiyle konuşuluyor!..

Selena dizisiyle ünlenen Gizem Güven, boşanma haberlerinin ardından şimdi de sosyal medya hamlesiyle konuşuluyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Selena dizisinde canlandırdığı ‘Leyla’ karakterinin ardından unutulmaz dizi Sihirli Annem’de ‘Ceren’e hayat veren Gizem Güven, çocuk yaşlarda şöhret ile tanışan oyunculardan birisi…

1994 İstanbul doğumlu olan oyuncu, en on 2015 yılında Ne Münasebet isimli dizide ‘Ayça’ karakteri ile ekranda yer almıştı.  2020’de futbolcu Caner Turp ile evlenen oyuncu ekranlara bir süre ara vermişti.

2 yıldır evli olan Gizem Güven ve Caner Turp çifti geçtiğimiz günlerde boşanma kararı aldıklarını açıkladı. Gizem Güven instagram hesabından yaptığı açıklamada boşanacaklarını duyurdu.

Bu açıklamanın ardından güzel oyuncudan yeni bir hamle geldi. Uzun süredir ekranlardan uzak olan güzel oyuncu, eşi Caner Turp ile olan tüm fotoğraflarını sosyal medya hesabından kaldırdı.

Selena dizisiyle ünlenen Gizem Güven, boşanma haberlerinin ardından şimdi de sosyal medya hamlesiyle konuşuluyor!.. 7

Yaklaşık 12 yıldır birlikte olduğu Caner Turp’u takipten de çıkan Gizem Güven’in bu hamlesi ‘geri dönüşü yok’ yorumlarına sebep oldu.

Genç oyuncu, Siverek Belediyespor takımında forma giyen eşi Caner Turp ile evliliğini sonlandırma kararı aldıklarını sosyal medya üzerinden duyurarak paylaşımında şu ifadeleri kullanmıştı; “Bir süredir evliliğimizle ilgili yaşadığımız fikir ayrılıklarını çözüme ulaştıramadığımız için karşılıklı konuşup, anlaşarak, saygı çerçevesi içinde ayrılık kararı aldığımızı sizlerle paylaşmayı uygun gördük.

Evliliğimizi bitirmiş olsak da, geçmişimize ve birbirimize olan olan saygımız baki kalacaktır. Dolayısıyla bizler ve ailelerimiz bu zorlu süreci atlatırken, konu ile alakalı olarak hassasiyetlerinizi rica ediyor ve gizliliğimize saygı göstermenizi bekliyoruz. Anlayışınız için teşekkür ederiz.”