Ana sayfa Sosyal Medya Selim Bayraktar, Zümrüdüanka’nın en büyük başarı sırrını açıkladı!

Selim Bayraktar, Zümrüdüanka’nın en büyük başarı sırrını açıkladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında izleyicilerle Cumartesi akşamları buluşmakta olan Zümrüdüanka dizisinin 12 bölümü geride kaldı. İlk 9 bölümlük 1. sezonun ardından, ikinci sezona farklı bir şeklide başlayan dizinin hikayesi herkesi şaşkınlığa uğratmıştı.

İsmail Hacıoğlu ve Gökçe Eyüboğlu’nun da katıldığı senaryo derinleşmiş, adeta ters köşe yapmıştı. Abbas karakterine hayat veren Selim Bayraktar, yeni sürprizler olduğundan bahsetti.

Beyza Şekerci’nin sunduğu Kamera Arkası programının sorularını yanıtlayan Selim Bayraktar, ikinci sezon için şunları söyledi: “Çok güzel bölümler seyredeceğiz gibi geliyor bana. Çok içten sahneler, çok samimi sahneler. Yönetmenimiz de aynı kanıda, senaryomuz bu sezon yine çok keyifli, yine çok sürprizler var senaryoda.”

Kapadokya bölgesinin güzel bir sinerjisi olduğunu ifade eden Selim Bayraktar, pandemi süreciyle birlikte daha güçlü bir aile olduklarının da altını çizdi.

Dizideki en büyük başarı sırrı ise ekibin pandemi sürecinde içine kapanması daha sıkı sıkıya birbirine bağlanması ve büyük bir aile olmasında yatıyor. Selim Bayraktar, hem bölge hemde set ortamı hakkında şöyle konuştu:

“Kapadokya bölgesi harika bir bölge biliyorsunuz. Doğası mükemmel. Ülkemizin her bir bölgesi çok güzel ama orasının gerçekten çok güzel bir sinerjisi var. Biz bu sinerjinin içerisinde bir dizi çekiyoruz. Arkadaşlar olarak da çok mutluyuz, büyük bir aile olduk biz orada. Bağlandık birbirimize, iç içe yaşıyoruz çünkü orada. Tabii ki bu zor zamanda, pandeminin olduğu süreçte mecburen daha içimize kapanmak zorundayız, dışarıya karşı.Bu bizi biraz daha aile gibi yaptı, daha da sarıldık birbirimize. Bu da bizim işimize yansıyor aslında.”