Ana sayfa TV Programları Selim Çelenk telefonla yayına bağlandı! – Müge Anlı ile Tatlı Sert 8 Mart 2019

Selim Çelenk telefonla yayına bağlandı! – Müge Anlı ile Tatlı Sert 8 Mart 2019

tarafından ker_def

83 yaşındaki Hacer Cengiz’in 6 yıl önce şüpheli ölümü ile ilgili konu Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yer aldı. 8 Mart Cuma günü ekrana gelen programda önemli detaylara ulaşıldı. Jandarmanın soruşturması devam ediyor. Hacer hanımın torunu annesinin babaannesini boğarak öldürdüğü yönünde ifade verdi.

Peki bugünkü programda konu başlıkları nelerdi? Hacer Cengiz’in cesedine ulaşıldı! Köylülerin de yardımı sonucu ceset bulundu ve yetkililer tarafından işlemler yapıldı. “Annem, babaannemi boğarak öldürdü!” şeklindeki torunun ifadeleri her şeyi değiştirdi. Lale Cengiz’in annesi konuştu… Zanlılar adliyeye sevk ediliyor.. Erkek arkadaşı konuştu . Selim Çelenk telefonla yayına bağlandı! Videodan başlıktaki konuyla ilgili detayları izleyebilirsiniz.

Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, Hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor…