Ana sayfa Dizi Fragmanları Selin ve Demir’e ateş bastıran tatlıda ne var? Her Yerde Sen 3. bölüm merak konusu oldu!

Selin ve Demir’e ateş bastıran tatlıda ne var? Her Yerde Sen 3. bölüm merak konusu oldu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Fox TV’nin yaz dizisi Her Yerde Sen, izleyenlerden ilk 2 bölümüyle büyük beğeni almıştı. Dizinin 3. bölümü 28 Haziran Cuma akşamı yayınlanacak.

Başrollerinde Furkan Andıç ve Aybüke Pusat’ın oynadıkları romantik komedi dizisinin yeni bölümünde izleyenleri eğlenceli anlar bekliyor.

Her Yerde Sen 3. bölümden yayınlanan tanıtımda ev sahibi Firuze ve Leyla’nın yaptıkları tatlı, Demir ve Selin’e ilginç anlar yaşatacak. İkiliyi birbirlerine aşık etmek için uğraşan kadınlar, bir dizi komik olaya yol açacak.

Selin ve Demir’i hayli ateşlendiren tatlıyı yedikten sonra nasıl nezarete atıldıkları ise merak konusu.

İzleyenlerin sosyal medyada yeni bölümü heyecanla bekledikleri yorumlarına bakılınca, dizinin Cuma akşamlarının yeni favorisi olduğu görülüyor.

Furkan Andıç ve Aybüke Pusat’ı birbirlerine çok yakıştıran izleyiciler, o tatlının içinde ne olduğunu şimdiden merak etmeye başladı.

İşte Her Yerde Sen 3. bölüm fragmanı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Selin ve Demir evin tek sahibi olmak için mücadele verirken, Firuze ve Leyla ortak bir çözüm aramak için onları yemeğe davet eder. Şirkette ise Demir’i uzaklaştırmak için Operasyon Çita’nın ilk aşaması başlatılır. Bora, Merve ile barışmaya çalışırken, Burak ve Ferruh eski hesapların yarattığı tehlikelerle uğraşır. Selin’in başına gelen talihsiz olaylar Demir’i de etkileyecektir.