Ana sayfa Dizi Haberleri Selma Ergeç yeni sezonda yeni diziyle ekrana dönecek mi?

Selma Ergeç yeni sezonda yeni diziyle ekrana dönecek mi?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Selma Ergeç, ekranlardan uzun süredir uzakta duran bir isim… Geçtiğimiz sezon dijital platformda Yaşamayanlar isimli ilk Türk vampir dizisinde rol alan oyuncu, ekranlarda ise iki sezon önce Vatanım Sensin dizisinde konuk oyuncu olarak görünmüştü.

Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Hatice Sultan karakterinden sonra Gönül İşleri dizisinde rol alan Selma Ergeç, Vatanım Sensin’deki 2 bölümlük performan dışında 5 yıllık dönemde önemli bir dizi projeinde yer almadı.

Oynucu daha çok reklam filmlerini tercih ediyor. Peki bu sezon oyuncuyu ekranda görebilecek miyiz? Bu sorunun yanıtını haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Selma Ergeç, magazin muhabirlerinin sorularını yanıtladı. Moda ile arasının nasıl olduğu sorulan ünlü oyuncu, modayı takip ettiğini ancak istediği her şeyi alamadığını söyldi. Selma Ergeç, “İstediğim şeylerin yüzde 1’ini de alamıyorum, bakmak çok hoşuma gidiyor” diye konuştu. Giyim konusunda bazı denemeler yaptığını ancak zorlandığında da mutlaka uzmanına sorduğunu dile getirdi. Ergeç, hazırlanma konusunda ise bir hayli hızlı olduğuna değindi.

Kızı Maya ile kısa süreli olarak denize gittiğini ve ailecek İstanbul’da olduğunu anlattı.

Yeni sezon için dizi projesi sorulan Selma Ergeç, “Okuduğum var ama karar verdiğim ve içime sinen bir şey yok. Ben de istiyorum bir şeyi çok beğenmek ve yapmak. Ama şu anda yok” açıklamasında bulundu.

İnandığı ve anlatmak istediği bir hikaye beklediğine değinen Selma Ergeç, “Sevdiğim insanlarla çalışayım, saygı duyduğum insanlarla çalışayım, iyi bir hikaye anlatalım. Öyle küçük isteklerim var” diye konuştu.

Dijital platformlardaki projelerin çoğalmasından çok umutlu olduğunu anlatan Selma Ergeç, gelen teklifler konusunda ise detay vermek istemedi.