Ana sayfa Dizi Haberleri Semih Ertürk’ün Gönül Dağı dizisiyle başladığı kariyer çıkışı güçlenerek sürüyor!

Semih Ertürk’ün Gönül Dağı dizisiyle başladığı kariyer çıkışı güçlenerek sürüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç oyuncu Semih Ertürk, TRT1 ekranında ikinci sezonunu da başarıyla tamamlayan Gönül Dağı dizisinin başarılı isimlerinden birisi olarak dikkatleri çekiyor. Cumartesi akşamları yayınlanan ve üçüncü sezonda da izleyicilerle yeniden buluşacak olan dizi, çok etkileyici bir hikayeye sahip. Dizinin milyonlarca izleyiciyi ekran başına çekmesi de genç oyuncular adına önemli fırsatları ortaya çıkardı.

Gönül Dağı dizisinin hikayesinde Veysel karakteri ile izlediğimiz oyuncu, 2016 yılında başladığı dizilerde şimdiye kadar 3 projede bulundu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da Taner rolünü canlandıran ve kısa süreli olarak hikayede yer alan Semih Ertürk, ardından ise Mehmetçik Kut’ül Amare dizisiyle birlikte dikkatleri üzerine çekti. 33 bölüm süren hikayede Said olarak izlediğimiz Semih Ertürk’ü popüler bir isim haline getiren dizi ise Gönül Dağı oldu.

Gönül Dağı’nın başarılı hikayesinde, etkili bir performans ortaya koyan Semih Ertürk için artık kariyer yolculuğunda yeni bir dönem var. Bu projede elde edilen başarının meyvelerini toplamaya başlayan oyuncu, aynı yapımcının bir başka projesinde de kendisine yer buldu.

Semih Ertürk'ün Gönül Dağı dizisiyle başladığı kariyer çıkışı güçlenerek sürüyor! 7

Köprü Film’in yeni dizisi Modern Doğu Masalları’nda İbrahim karakteri ile yerini alan oyuncunun rolünün detayları da hayranları tarafından merak ediliyor. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümü mezunu olan Semih Ertürk, 8 bölüm sürecek olan dizi ile birlikte bu sefer TRT’nin dijital platformunda da kendisine yer bulmuş olacak.

1993 yılının Ekim ayında İstanbul’da dünyaya gelen oyuncu, reklam filmleriyle başladığı oyunculuk yolculuğunda, Yok Artık isimli sinema filmiyle ilk kez 2015 yılında setlerde yer almaya başladı. Sonraki süreçte dizilerdeki performansları ile dikkat çeken oyuncu, Gönül Dağı ile birlikte de milyonlarca izleyicinin beğenisini kazandı.

Kariyerinde son 2 yılda büyük bir adım atan oyuncunun set ortamında arkadaşları ile çok iyi diyaloglar kurması ve sosyal medyadaki farklı paylaşımları da dikkatlerden kaçmıyor.

Kariyer çıkışını Gönül Dağı ile birlikte katlayarak sürdüren Semih Ertürk, yeni rolleri ile ilerleyen dönemde çok konuşulacak isimlerden birisi olacak gibi gözüküyor.