Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz 28 Mart 10. bölüm fragmanı yayınlandı! Diriliş Ertuğrul ile bilek bileğe yarış!

Sen Anlat Karadeniz 28 Mart 10. bölüm fragmanı yayınlandı! Diriliş Ertuğrul ile bilek bileğe yarış!

tarafından ker_def

Başrollerinde Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu, Öykü Gürman, Gözde Kansu, Sinan Tuzcu, Mehmet Ali Nuroğlu’nun yer aldığı Sen Anlat Karadeniz dizisi yine etkileyici bir bölümle geliyor.

Tahir yeniden Nefes’i kurtaracak mı? Onun sevgisinin karşısına hiçbir şey geçemez… Tahir ile Vedat adasında müthiş mücadele geliyor.

İzleyiciler yeni bölüm için sabırsız…

Çarşamba günlerinin reyting rekortmeni dizisi Sen Anlat Karadeniz, Diriliş Ertuğru ile birincilik mücadelesinde şimdiye kadar başarılı oldu.

Ancak Diriliş Ertuğrul’un kolay bir rakip olmadığı da gözlemlenmekte…

İki dizi arasında müthiş yarış 28 Mart Çarşamba günü de yaşanacak.

İşte Sen Anlat Karadeniz dizisinin 10. bölüm 1. fragmanı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Abisinin ihanetini öğrenen Tahir, Karadeniz gibi köpürür. Yaşadığı büyük acıyla dalgalanırken, onu sakinleştiren tek şey, artık limanı bildiği Nefes’in “sana ihtiyacım var” demesi olacaktır.

Nefes daha Mustafa’nın ihanetini sindiremeden, kendisi gibi bir şiddet mağduruyla karşılaşarak bir kez daha sarsılır. Sürmene’de çıkan dedikodulardan Osman Hoca’nın Nefes’e evini açtığını duyan bir kadın, kendisini medreseye atmıştır. Nefes, kendi acılarını bir yana bırakarak bu yaralı kuşu iyileştirmeye girişir. Ama bir yandan kabusları, bir yandan Vedat’ın Nazar üzerinden giriştiği merhamet oyunu, bir yandan köydeki dedikodular, Koca Karadeniz’e sığmaya çalışan minicik kadını iyice nefessiz bırakır.

Nefes’in imtihanına bir de Saniye’nin büyük şiddeti eklenince, abisinin ve annesinin ihanetini sindiremeyen Tahir, bir kez daha kendini feda eder: “Bu topraklar bana memleket sana gurbet Nefes. Bırak gurbete düşen ben olayım!”

Kaleliler dağılıyor mu? Bağrına mazlum bir ana-oğlu sığdıramayan Karadeniz ailesi bunu nasıl ödeyecek? Bir yandan Sayar-Dağdeviren ittifakının sonuçlarıyla uğraşan, bir yandan iyice yalnızlaşan Mustafa neler yaşayacak? Karadeniz bu imtihandan sınıfta mı kalacak?