Ana sayfa Dizi Fragmanları Sen Anlat Karadeniz 31. Yeni Bölüm Fragmanı İzle! Nefes gelinlik giydi, harika oldu!

Sen Anlat Karadeniz 31. Yeni Bölüm Fragmanı İzle! Nefes gelinlik giydi, harika oldu!

tarafından ker_def

Sen Anlat Karadeniz dizisi 30. yeni bölümüyle 14 Kasım Çarşamba akşamı izleyicilerle atv ekranında buluştu. Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu, Mehmet Ali Nuroğlu, Sinan Tuzcu, Öykü Gürman’ın başrollerindeki dizinin yeni bölümünde yine heyecanlı anlar yaşandı. Nefes’in tutuklanması ve Tahir’in onu hiçbir anında yalnız bırakmayacağı güveni dikkat çeken bir detaydı. Dizinin 31. yeni bölümü 21 Kasım Çarşamba akşamı atv’de izleyicilerle buluşacak. Yeni bölümden ilk görüntüler yayınlandı.

Videodan 31. yeni bölümden ilk görüntüleri izleyebilirsiniz. Tahir, Nefes’e evlenme teklif ediyor. Tahir, Nefes’i istemeye gidiyor. Nefes heyecandan ne yapacağını bilemiyor. Nefes gelinlik giyiyor ve diyor ki “Bir kadın sevildikçe güzelleşirmiş.” Videodan bu anların izleyebilirsiniz. İrem Helvacıoğlu’nun gelinlik ile harika görünmesi de sosyal medyada bir hayli konuşulmakta…

Sen Anlat Karadeniz 30. Bölümünde neler yaşandı? Detaylar şöyle:

Nefes Vedat’ı öldürmeye teşebbüsten tutuklanırken ilk kez yalnız olmadığının farkındadır. Arkasında kocaman bir aile olduğunu bilen Nefes, Vedat’ın özgürlüğüne karşılık boşanmasını istediğini duyunca ne yapacak? Vedat’ın isteğine boyun eğecek mi, yoksa özgürlüğü pahasına Tahir’i, ailesini mi tercih edecek?

Vedat’ın, arkasından iş çevirdiğini öğrenen Fikret büyük bir sürpriz hazırlıyor. Fikret, Vedat’ın karşısına kimi çıkaracak? Vedat’ın ihanetinin cezası ne olacak?

Vedat’ın planına karşı Tahir’in de bir planı vardır. Nefes’i kurtarmak için Tahir ne yapacak?

Yapım – Sinegraf
Yapımcı – Osman Sınav
Yönetmen – Veli Çelik / Yusuf Ömer Sınav
Senaryo – Erkan Birgören
Oyuncular – Ulaş Tuna Astepe(Tahir), İrem Helvacıoğlu(Nefes), Mehmet Ali Nuroğlu(Vedat), Sinan Tuzcu(Mustafa), Öykü Gürman(Asiye)