Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz 32. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Nefes, seni burada bırakmıyorum!

Sen Anlat Karadeniz 32. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Nefes, seni burada bırakmıyorum!

tarafından ker_def

Sen Anlat Karadeniz dizisi 32. yeni bölümüyle 28 Kasım Çarşamba akşamı izleyicilerle atv ekranında buluşmaya hazırlanıyor. Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu, Mehmet Ali Nuroğlu, Sinan Tuzcu, Öykü Gürman’ın başrollerindeki dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağı merakla beklenmekte. Bir önceki bölümde Tahir, Nefes’e yaşatamadığı mutlulukları yaşatmak için oldukça kararlıydı. Tahir ve Nefes’in evliliği izleyicileri mutlu eden görüntülerle doluydu. Ancak Fatih, geçen bölümün finalinde Vedat’ın adamları tarafından vurulmuştu. Fatih ölecek mi, merak ediliyor.

32. yeni bölümden 2. fragman yayınlandı. Tahir’in “Nefes benim sensizliğe tahammülüm yok, seni burada bırakmam, bırakmıyorum” sözü dikkat çekti. Tahir ile Nefes’in aşkının büyüklüğü de bu bölümde anlaşılacak. Videodan 32. bölümden 2. fragmanı izleyebilirsiniz.

31. bölümde yaşananların detayı şöyleydi:

“Seninle yürüyeceğim her yol, sana çıkan her yol o kadar güzel ki…”

Tahir Nefes’e yaşayamadığı mutlulukları yaşatmaya kararlıdır. Düğün hazırlıkları başlarken Nefes’in de Tahir’e bir sürprizi var. Fatih, Berrak’ın aşkıyla yanıp tutuşurken Murat kardeşinin yanındadır. Berrak’a açılması için Fatih’e yardım eden Murat, Nazar’a da derman olabilecek mi? Sevdiğinin dayak yediğini duyunca onu Vedat’ın elinden alabilecek mi? Nefes hep hayalini kurduğu gelinliği sonunda giyer. Tahir ve Nefes’in sevdası mutlu sona yaklaşmışken bu mutluluğa gölge mi düşecek?

Yapım – Sinegraf
Yapımcı – Osman Sınav
Yönetmen – Veli Çelik / Yusuf Ömer Sınav
Senaryo – Erkan Birgören
Oyuncular – Ulaş Tuna Astepe(Tahir), İrem Helvacıoğlu(Nefes), Mehmet Ali Nuroğlu(Vedat), Sinan Tuzcu(Mustafa), Öykü Gürman(Asiye)