Ana sayfa Dizi Fragmanları Sen Anlat Karadeniz 36. yeni bölüm fragmanı izle! Berrak ölüyor mu?

Sen Anlat Karadeniz 36. yeni bölüm fragmanı izle! Berrak ölüyor mu?

tarafından ker_def

Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu, Mehmet Ali Nuroğlu, Sinan Tuzcu ve Öykü Gürman’ın başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümü 26 Aralık Çarşamba akşamı atv ekranında izleyicilerle buluşacak.

36. bölüm tanıtımında Tahir’in yetiştiği ve Mercan’ı durdurduğu görüldü. Nazar ve Nefes de yayla evine gelmişti. Tahir, eve girdiğinde gördüğü manzara karşısında şoke oldu. Ancak Berrak’ın asılıp asılmadığı görülmedi. Berrak’ı indirdiği anlaşılan Tahir, onu uyandırmaya çalışıyordu. Berrak öldü mü yoksa bayıldı mı yeni bölümde göreceğiz.

Fakat tüm bu yaşananlar, Vedat’a hiç bir zarar vermediği gibi eline büyük bir koz geçmiş oldu. Yeni bölüm tanıtımında Vedat’ın duruma hala kahkahalarla güldüğü ve elindeki bir flashdisk dikkat çekti.

Tanıtımın son sahnesinde ise Nefes’in ellerine polisin kelepçe taktığı görüldü. Tahir, nasıl bir oyun daha oynadı ya da elinde nasıl bir koz var henüz bilemiyoruz ancak Nefes’in tutuklanmasına neden olan durumu yeni bölümde izleyeceğiz.

Videodan 36. bölümden ilk görüntüleri izleyebilirsiniz.

35. bölümde önemli sahneler vardı. Sen Anlat Karadeniz’de Vedat, yine çok kötü bir oyun oynadı!
Asiye, Berrak, Mercan ve Nazar’ın Vedat’ı kaçırdığını öğrenen Nefes, olanlara şaşırıp kaldı.
Mercan, Vedat’ı öldürmeyi kafasını koymuştu.Eline bir halat alıp arabayla yayla evine geldi. Vedat’ın boynuna ipi dolayıp tavandaki tahtadan geçirdi ve diğer ucunu da aracına bağladı. O sırada Vedat’ın evden çıktığı görüldü. Vedat, büyük bir oyun oynamıştı ve ipin ucundaki kişi şimdi Berrak’tı.

Vedat, bir şekilde tuvalete gitmek istediğini söyleyip Berrak’ı kandırmış ve kurtulmuştu. Berrak’ın kafasını duvara vurup bayıltmış ve bir odada saklamıştı. Mercan, Vedat’ın boynuna astığı ipi aracına bağlamak için çıktığında sandalyeden kalkıp yerine Berrak’ı oturtmuştu.

Mercan, yavaş yavaş arabayı sürerken ve Berrak ipin ucundayken ve Vedat ıslık çalarak oradan uzaklaştı.

Sen Anlat Karadeniz
Ben Anlatınca Deli diyorlar

Yapım – Sinegraf
Yapımcı – Osman Sınav
Yönetmen – Veli Çelik / Yusuf Ömer Sınav
Senaryo – Erkan Birgören
Oyuncular – Ulaş Tuna Astepe(Tahir), İrem Helvacıoğlu(Nefes), Mehmet Ali Nuroğlu(Vedat), Sinan Tuzcu(Mustafa), Öykü Gürman(Asiye)