Ana sayfa Dizi Fragmanları Sen Anlat Karadeniz 43. yeni bölüm fragmanı izle! Nefes çılgına dönüyor!

Sen Anlat Karadeniz 43. yeni bölüm fragmanı izle! Nefes çılgına dönüyor!

tarafından ker_def

Sen Anlat Karadeniz dizisinin 42. bölümü 27 Şubat Çarşamba akşamı atv ekranında izleyicilerle buluştu. Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu, Mehmet Ali Nuroğlu, Sinan Tuzcu ve Öykü Gürman’ın başrollerinde yer aldığı Sen Anlat Karadeniz, yine hareketli bir bölümle ekranda yerini aldı.

Dizinin 43. yeni bölümü ise 6 Mart Çarşamba akşamı izleyicilerle buluşacak. Merakla beklenen yeni bölümde neler olacağına dair ilk bilgiler de ortaya çıktı. Yayınlanan 43. bölüm fragmanında önemli detaylar var. Vedat, Nefes’i kaçıracak ve bir eve kilitleyecek. Vedat’ın psikopat hareketleri devam ediyor. Nefes ise artık delirme noktasında “Senin karşında 8 yıl önceki kadın yok” diyen Nefes, Vedat’a karşı geliyor.

Mustafa’nın anne üzüntüsü, Tahir’in Nefes’i aramaktan vazgeçmemesi ve daha nice detayları videodan izleyebilirsiniz.

42. ve son ekrana gelen bölümde neler yaşandı?

Tahir, polisten kaçmaya devam ederken, Nefes de Vedat sürpriziyle karşılaşıyor! Eve gelen Vedat, Nefes’in sinirlerini alt üst edecek şeyler söylüyor.

Murat ise Nazar’ı kaçırdıktan sonra Cemil’in evi silahla basmasıyla zor durumda kalıyor. Ancak Nazar, sevdasının yanında durup babasının namlusunun karşısına çıkıyor.

Bu arada Fikret’in tanıtımdaki sözleri ise çok şaşırtıyor. “Vedat’ın benim oğlum olması, hikayemizde kötü bir tesadüf sadece. Asıl hikaye başka” sözlerinin ardında nasıl bir sır yatıyor?