Ana sayfa Dizi Fragmanları Sen Anlat Karadeniz 44.Bölüm 2. Fragmanı İzle! Herkesi şoke eden ölüm!

Sen Anlat Karadeniz 44.Bölüm 2. Fragmanı İzle! Herkesi şoke eden ölüm!

tarafından ker_def

Atv’de Çarşamba akşamları ekrana gelen Sen Anlat Karadeniz dizisinin yeni bölümünde Vedat’ın cenazesi kaldırılacak. Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu, Mehmet Ali Nuroğlu, Sinan Tuzcu ve Öykü Gürman’ın başrollerinde yer aldığı Sen Anlat Karadeniz dizisinin yeni bölümünde önemli sahneler izleyicileri bekliyor. 13 Mart Çarşamba günü ekrana gelecek olan dizinin 44. yeni bölümünden 2. fragmanı videodan izleyebilirsiniz.

İzleyenler her ne kadar kurtulacağını düşünse de Vedat gerçekten ölüyor! Babası Fikret tarafından kalbinden vurulan Vedat, Tahir’in kollarında son nefesini veriyor.

Kaderin garip cilvesi Tahir’i onun cenaze namazını kılarak toprağa vermesine kadar götürecek.

Fikret’in isteğiyle Osman Hoca’nın da gelmesiyle Vedat’ın cenazesi yıkanıp kefenlenip toprağa verilecek.

Böylece Vedat’ı oynayan Mehmet Ali Nuroğlu da diziden ayrılmış olacak.

Bu arada Tahir, Saniye’ye gidip onunla geçmiş hakkında konuşacak ve hesaplaşacak.

Saniye, oğlu gibi alıp büyüttüğü Tahir’in Nefes’le olan sevdasına hiç onay vermeyerek onu çok büyük vicdan azaplarında bırakmıştı.

Kendi suçu ortaya çıktığında ise Tahir’den “Ben seni ana bildim, sen benim anamı öldürdün” sözleriyle yaptıklarıyla yüzleşecek.

Tek hesaplaşacağı kişi de Tahir olmayacak. Nefes de Saniye’ye tepkisini koyuyor.

Vedat’ın hikayeden çıkmasıyla dizinin nasıl bir yöne gideceği ise merak konusu. İlginç gelişmelerin yaşanacağı 44. bölüm tanıtımı, diziye merakı daha da arttırdı.