Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz dizisinde gelinen son nokta aşırı tepki ve hüsran!

Sen Anlat Karadeniz dizisinde gelinen son nokta aşırı tepki ve hüsran!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sen Anlat Karadeniz dizisi 53. bölümüyle sezon finali yaparak yaz arası vermişti.

atv aldığı bir kararla dizinin 2. sezon bölümlerini yaz ekranında tekrar izleyici ile buluşturacak. 24 Haziran Pazartesi günü saat 10.00’da tekrar bölümleri başlayacak. Hafta içi her gün dizinin tekrarları ekranda olacak.

Yapımcılığını Sinegraf’ın üstlendiği, başrollerini Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu, Sinan Tuzcu ve Öykü Gürman’ın paylaştığı Sen Anlat Karadeniz’in Eylül sonunda başlayacak 3. sezonu öncesinde ise izleyicilerin tepki dalgası düşmek bilmiyor.

Bu tepkinin sebebi İrem Helvacıoğlu’nun diziden gönderileceği iddiası… Bir de Gülper Özdemir meselesi…

Gülper Özdemir’in İrem Helvacıoğlu’nun yerine diziye alındığını ve 3. sezonda Helvacıoğlu’nun diziden çıkartılacağı iddiaları ortaya atıldığından bu yana sosyal medyada dizi izleyicilerinin tepkilerin bitmek bilmediği görülüyor.

GÜLPER ÖZDEMİR TEPKİSİ

Bir izleyici şu yorumuyla tepkilerin bitmeyeceğini gösteriyor:

“Artık bıktık, Gülper Özdemir i asla istemiyoruz. Kabul etmeyeceğiz. Siz ister dizi TV’ye çıkarın, ister uzaya. Umurumuzda değil. 3 sezonda biz yokuz haberiniz olsun. Bizim hiçbir isteklerimiz önemli değil madem siz Gülper ile devam edin. Biz yokuz.”

Twitter’da atv’ye gönderilen bu mesaja benzer çok sayıda mesaj da görebilirsiniz.

Sen Anlat Karadeniz dizisinde izleyici Gülper Özdemir’e cephe almaya devam ediyor.

TEKRAR BÖLÜMLERİ CAZİBESİNİ YİTİRDİ

Bir başka izleyici ise tekrar bölümleriyle ilgili şu yorumuyla atv’ye önemli bir mesaj yollamakta:

“Geçen yaz atv yine tekrarlarını vermişti. Oturup baştan sona kaçırmadan izlemiştim. Hatta tıpkı Çarşamba akşamları gibi tekrarları var diye gündüz bile evden çıkmak istemiyordum. Ama şimdi içim kaldırmıyor. Hikayemizin ne hale geldiğini görünce üzülüyorum.”

KADINLARI REZİL EDİYOR ALGISI

Sen Anlat Karadeniz hayranlarının bir başka eleştirisi ise dizinin acı, istismar ve şiddet ile pedofili üzerinden reyting almaya çalıştığı iddiası…

Diziyi, söz verdiği hikaye yerine reyting almak için bu konulara ağırlık verdiği için eleştiren önemli bir kesim de var.

Dizinin kadınları rezil ettiği algısı da izleyicide oluşmuş durumda.