Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz dizisinde işler iyice çığırından çıktı! Tahir kimin oğlu?

Sen Anlat Karadeniz dizisinde işler iyice çığırından çıktı! Tahir kimin oğlu?

tarafından zk zk
ATV ekranlarında beğeniyle izlenen Sen Anlat Karadeniz dizisinin yeni bölümü 6 Mart Çarşamba akşamı ekrana gelecek.
Televizyongazetesi/Detay

Başrollerinde Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu’nun oynadıkları dizinin 43. bölüm 2. tanıtımı, izleyenlere büyük bir şok yaşattı.

Fikret’in kemençe içine sakladığı notu bulan Murat, abisi Mustafa’ya götürdü. Mustafa, Fikret’in Tahir ile ilgili açıklaması karşısında şoke oluyor. Mektupta “Sen, Deli Tahir ile Sakine’nin oğlusun” sözleri herkesi şaşırttı.

Gençliğinde Tahir’e sevdalanan Saniye Hanım, Tahir’in abisi ile evlenmiş ama ondan vazgeçememişti. Tahir’in köyde aşık olduğu Sakine ile kaçmasından sonra, Sakine’nin yerini babasına söylemesiyle ona sevdalı olan Fikret, İstanbul’a gidip Sakine ve Tahir’i vurmuştu.

Sen Anlat Karadeniz dizisinde işler iyice çığırından çıktı! Tahir kimin oğlu? 7

Saniye Hanım, ihbar ettiği iki aşığın ölümünden sorumlu kişi olarak, yaşadığı ızdırabı kimseyle paylaşmıyordu. Bu gerçeği bilen Fikret, onun yüzüne vurmuş ve ailesine söylemesini istemişti.

Ancak Sakine ve Deli Tahir’in bir çocukları olduğunu kimse bilmiyordu. O çocuğun babasının ismini alan Tahir olduğu, Fikret’in mektubuyla ortaya çıkıyor.

Görünen o ki Saniye, ölümüne sebep olduğu Sakine ve Deli Tahir’in çocuklarını alıp büyütmüş ve Tahir ismini koymuştu. Olayın içinde başka nasıl ayrıntılar var hep birlikte göreceğiz ancak bu konunun peşini bırakmayan Fikret, Deli Tahir’in mezarına çağırdığı Saniye ve Tahir’in orada hesaplaşmasını sağlayacak.

İşte 43. bölüm 2. tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Yiğit, Tahir’in peşinden koşarken Vedat’ın kucağına düşer. Oğlu için harekete geçtiği anda ayağı sakatlanan Nefes’in artık Vedat’a karşı koyması imkansızdır.

Nazar ve Murat’ın elleri Saniye ve Cemil karşısında kenetlenir. Sevdalarına söz geçiremeyen çift birbirine siper olurken, Cemil’in artık Nazar diye bir kızı yoktur.

Tahir, Vedat’ın babasının Fikret olduğunu öğrenir; ancak şimdi kafasında Saniye’ye dair daha büyük bir soru işareti belirmiştir.