Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz dizisinde izleyiciye bu da yapılmaz ki!

Sen Anlat Karadeniz dizisinde izleyiciye bu da yapılmaz ki!

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Analiz

atv ekranlarında Çarşamba akşamları izleyici ile buluşan Sen Anlat Karadeniz dizisinin 13. bölümü 18 Nisan Çarşamba akşamı izleyicilerle buluştu.

Sen Anlat Karadeniz dizisi veda ederken çok üzdü!

Bölümün final sahnesinde adeta izleyici kahroldu…

Vedat, oğlu Yiğit’i annesi Nefes ve Tahir’den almaya geldiğinde herkes kapı önüne dizilmiş, çaresiz bir şekilde olacakları beklemekteydi.

Yiğit’in hüzünlü bakışına karşın Vedat’ın veda sırıtışı izleyiciye duygu karmaşası yaşattı.

Yiğit ve Nefes’in durumuna üzülenler gözyaşı döktü.

Sen Anlat Karadeniz dizisinde izleyiciye bu da yapılmaz ki! 8

Vedat’ın ince ince zafer sırıtışı ise herkesi sinirden çatlattı. O anlarda izleyiciler Vedat’ı adeta dayaktan geçirmek istedi.

Mehmeh Ali Nuroğlu, öyle sinir bozucu tavır sergiledi ki, ekran başındaki izleyiciler Vedat’tan bir kez daha nefret etti.

Sen Anlat Karadeniz dizisinde izleyiciye bu da yapılmaz ki! 9

Ulaş Tuna Astepe’nin canlandırdığı Tahir’in hali ise izleyicileri daha da duygulandırdı.

Sen Anlat Karadeniz dizisi bölüm vedasında çok duygusal bir sahne ile ekrana gelerek adeta izleyicilerin yüreklerini parçaladı.

İşte dizide yürekleri parçalayan o sahne:

İzleyici yorumları şöyle:

– “Çok ağladım ya nasıl bir anneyi evladından ayırır inşallah geri alır çocuğu o cani Vedat’tan.”

-“Nasın bir itsin sen Vedat. Allah sana bela bile vermiyor o kadar sevimsizsin. Sinirlendim sahneyi gördümde.”

– “Yine ağlatan bir son oldu. Ama inanıyorum Tahir ile Nefes küçük Yiğit’i alacak.”

-“İçimizi deştin ve içimizi deştin.”

-“Yiğit, Vedat’ta olduğu sürece izlemeyecegim! Kalbim dayanmayacak yoksa! Buraya kadarmış.”

-“Nasıl muhteşem bi bölümdü. Gözlerden yaşlar aktı, boğazlar düğümlendi. Tekrar izlemeyi kaldıramam, yine ağlarım. Ulaş’a kimse laf etmesin ağlamakla kalmadı, ağlattı.”

SEN ANLAT KARADENİZ DİZİSİ TÜM BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

13. Bölüm Özeti

Aşk engel tanımıyor!

Vedat, sistemli bir biçimde, tüm silahlarıyla Nefes’in üzerine gelmeye devam etmektedir. Berrak’tan sonra şimdi de Nefes’in karşısına babasını çıkarmıştır. Babasıyla tam da velayet mahkemesi sabahı karşılaşmak, Nefes’i çok sarsar ve kanında ilacın, ruhunda babasının zehriyle ilk duruşmaya çıkmak zorunda kalır. Üstüne bir de babasının bütün köye Nefes’in nikahlı kocasını bırakıp Tahir’e kaçtığını söylemesi, sadece Nefes’in değil ona destek olan insanların da zor duruma düşmesine neden olur. Yiğit de, bu zor durumdan nasibini alır ve çocuk kalbiyle annesinden ayrılma ihtimaliyle başa çıkmaya çalışır. Vedat, hedefine doğru emin adımlarla ilerlemektedir. Ama Vedat’ın anlayamadığı bir şey vardır; inanç. Nefes’in yolculuğu çok zor bir yolculuktur ama Nefes ve onun yoluna başını koyan Tahir birbirlerine inanmaktadırlar. Tahir, geçmişte Nefes’in yüreğinde açtığı yarayı, bu sefer başkalarının açtığı yarayı inancıyla iyileştirerek telafi edecektir. Deli Tahir’in akıllıca bir hamlesi, Nefes’i, bu zor yoldaki en önemli engellerden birinden kurtarır. Ama aynı Tahir’in Nefes’le Yiğit için yaptığı bir delilik, hiç beklemedikleri bir anda karşılarına çıkıp onları çok zor duruma sokacaktır.