Ana sayfa Dizi Fragmanları Sen Anlat Karadeniz dizisinin 37. yeni bölümünde şoke edecek sahneler!

Sen Anlat Karadeniz dizisinin 37. yeni bölümünde şoke edecek sahneler!

tarafından ker_def

Özel kanalların reklamların azlığı nedeniyle dizilerinin yeni bölümlerini ekrana getirmediği 3 haftalık dönemde izleyiciler dizilerini çok özledi.

Reytingleriyle de dikkatleri üzerine çeken Sen Anlat Karadeniz, atv ekranında 37.yeni bölümüyle 23 Ocak Çarşamba akşamı buluşacak.

Dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağına dair detaylar fragmanlarda ortaya çıkmakta. 37. bölüm 1. fragmanı youtube’da 1,5 milyondan fazla izlendi. İşte o video…

Sen Anlat Karadeniz dizisinin merakla beklenen 37. yeni bölümünden çarpıcı bir fragman yayınlandı. Başrollerinde Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu ve Öykü Gürman’ın oynadıkları dizide, cezaevine giren Nefes’i kurtarmak için büyük bir mücadeleye giren Tahir, bir yandan da Vedat’la uğraşacak.

Ulaş Tuna Aslantepe, İrem Helvacıoğlu, Mehmet Ali Nuroğlu, Sinan Tuzcu ve Öykü Gürman’ın başrollerde oynadığı Sen Anlat Karadeniz son olarak 26 Aralık Çarşamba akşamı 36. bölümüyle ekranlara gelmişti. Dizi üç haftalık aranın ardından 23 Ocak Çarşamba akşamı 37. yeni bölümüyle ekranda olacak.

Sen Anlat Karadeniz’de Vedat, Nefes’in cezaevinde olmasını fırsat bilerek Osman Hoca’nın evine gidip onu darp ederek Yiğit’i kaçırıyor. Tahir ve Mustafa Vedat’ın peşine düşüyor. Eline silah alan Tahir, Vedat’tan Yiğit’i alabilmek için büyük bir kovalamacaya düşüyor. Patlayan silahla Vedat, kolundan vuruluyor. Bu arada Saniye Hanım da hala olanlar için Nefes’i suçlamaya devam ediyor ve Tahir’e bunun sevgi değil merhamet olduğu iddiasında bulunuyor.