Ana sayfa Dizi Fragmanları Sen Anlat Karadeniz dizisinin 44. yeni bölümünde Fikret, Vedat’ı vurdu! Vedat öldü mü?

Sen Anlat Karadeniz dizisinin 44. yeni bölümünde Fikret, Vedat’ı vurdu! Vedat öldü mü?

tarafından ker_def

Başrollerinde Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu, Mehmet Ali Nuroğlu, Sinan Tuzcu ve Öykü Gürman’ın başrollerinde yer aldığı dizinin 43. bölümü 6 Mart Çarşamba günü atv ekranında yayınlandı.

Dizinin son bölümünde önemli detaylar vardı. Saniye hanım, mezarlığa giderek Fikret ile buluştu. Sonra da mezarlığa Tahir geldi. Saniye hanım, Tahir’e mezarlıkta gerçekleri itiraf etti. Fikret, “insan bazen hata yapar, istemese de hata yapar, bazen cesaret edemez. kendine göre haklı sebepleri olsa da bazı şeyleri düzeltmek için artık çok geçtir. Zamanı geri çeviremezsin. İnsan bazen hırsına, öfkesine yenilir, hayatını karartır. Bazen de nefsine yenilir” diye konuştu.

Sonra da Saniye hanım üzgün bir şekilde Tahir’e gerçekleri anlattı. “Deli Tahir ile Sakine kaçınca… Oğlum sen Deli Tahir ile Sakine’nin oğlusun” diyerek gerçekleri açıkladı. Tahir, duydukları karşısında adeta yıkıldı.

O anları videodan izleyebilirsiniz.

Peki dizinin 44. yeni bölümünde neler yaşanacak? Tahir duydukları karşısında ne yapacak?

Tahir, gerçekleri öğrenince şoke oluyor ve Nefes’e koşuyor… Fikret ve Saniye ne yapacak? Vedat ise Tahir’in kafasına silahı dayıyor. Ancak Fikret, Vedat’ı bir kurşunla vuruyor… Vedat ölecek mi?

Sen Anlat Karadeniz dizisi 13 Mart Çarşamba günü ekrana gelen bölümden ilk görüntüleri videodan izleyebilirsiniz.

43. bölümden detaylar şöyleydi:

Fikret’in kemençe içine sakladığı notu bulan Murat, abisi Mustafa’ya götürdü. Mustafa, Fikret’in Tahir ile ilgili açıklaması karşısında şoke oluyor. Mektupta “Sen, Deli Tahir ile Sakine’nin oğlusun” sözleri herkesi şaşırttı.

Gençliğinde Tahir’e sevdalanan Saniye Hanım, Tahir’in abisi ile evlenmiş ama ondan vazgeçememişti. Tahir’in köyde aşık olduğu Sakine ile kaçmasından sonra, Sakine’nin yerini babasına söylemesiyle ona sevdalı olan Fikret, İstanbul’a gidip Sakine ve Tahir’i vurmuştu.

Saniye Hanım, ihbar ettiği iki aşığın ölümünden sorumlu kişi olarak, yaşadığı ızdırabı kimseyle paylaşmıyordu. Bu gerçeği bilen Fikret, onun yüzüne vurmuş ve ailesine söylemesini istemişti.

Ancak Sakine ve Deli Tahir’in bir çocukları olduğunu kimse bilmiyordu. O çocuğun babasının ismini alan Tahir olduğu, Fikret’in mektubuyla ortaya çıkıyor.

Görünen o ki Saniye, ölümüne sebep olduğu Sakine ve Deli Tahir’in çocuklarını alıp büyütmüş ve Tahir ismini koymuştu. Olayın içinde başka nasıl ayrıntılar var hep birlikte göreceğiz ancak bu konunun peşini bırakmayan Fikret, Deli Tahir’in mezarına çağırdığı Saniye ve Tahir’in orada hesaplaşmasını sağladı. Saniye hanım Tahir’e gerçekleri açıkladı.

“Oğlum sen Deli Tahir ile Sakine’nin oğlusun”