Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz, final sahnesinde büyük bir şaşırtmaca yaşattı!

Sen Anlat Karadeniz, final sahnesinde büyük bir şaşırtmaca yaşattı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Atv’nin sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz, adeta sezon finali gibi bir bölümle ekrana geldi.

Şok üstüne şok yaşanan dizinin izleyenleri, “20. bölüm böyleyse, sezon finali kim bilir nasıl olacak?” sorusunu şimdiden sormaya başladı.

Mustafa, Vedat’ın çok büyük bir oyununa geldi ve Kaleliler’in evine ‘cinayet’ haberi bomba gibi düştü!

Necip ile işbirliği yapan Mustafa, ondan Vedat’ın şiddet uyguladığı ile ilgili bir delil istedi. Necip, ailesini kurtarabilmek için Mustafa’nın teklifini kabul etti.

Berrak’ı döven Vedat’ı kameraya aldı. Ancak hesaba katmadığı bir durum ortaya çıkmıştı. Vedat, pencereden Necip’in kendisini videoya çektiğini görüp, takip ettirmişti.

Mustafa’yı arayan ve ona bir delil vereceğini söyleyen Necip, bir kaç şartı olduğunu söyleyip buluşmaya çağırdı.

Sen Anlat Karadeniz, final sahnesinde büyük bir şaşırtmaca yaşattı! 8

Buluşma yerine önce giden Necip, burada çok kötü bir sürprizle karşılaştı! Vedat’ın sırtından vurduğu Necip can çekişirken, Vedat, kendisine ihanet ettiğini söylediği Necip’in karısını öldürdüğünü ve kızını da öldüreceğini söyledi ve bu kez göğsünden vurarak hayatına son verdi.

Olay yerine gelen Mustafa, Necip’i bulamadı. Herkes Necip’in cesedine ne olduğunu düşünürken, durum final sahnesinde ortaya çıktı ve Kaleliler’in evinin önüne gelen polis, arabanın bagajında Necip’in cansız bedenini bularak ihbar üzerine Mustafa’yı ‘cinayet’ suçlamasıyla göz altına aldı.

Asiye ve Nefes şok içinde kalırken, Mustafa kimseyi öldürmediğini, bunun bir tuzak olduğunu söyledi. O anlarda Asiye ile gözgöze gelen Mustafa, karısına bakışlarıyla böyle bir şey yapmadığını anlattığı sahneler dikkat çekti.

Beklenmeyen bir hamleyle Vedat, kaçarken yine Kaleliler’in başına büyük bir bela sarıp gitti.

Bu arada Vedat’ın, polislerin peşinde olduğu haberini almasından sonra nikah biter bitmez Yiğit ve Ceylan’ı alıp kaçması, aksiyon dolu sahnelerle ekrana geldi.

Sen Anlat Karadeniz, final sahnesinde büyük bir şaşırtmaca yaşattı! 9

SEN ANLAT KARADENİZ TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

Müthiş kovalamacada Murat düştü önce Vedat’ın peşine. Ancak Vedat, arabanın lastiğine ateş edince Murat, durmak zorunda kaldı. Haberi alan Tahir ise çoktan yola çıkmıştı.

Limana giden Vedat’a yetişti ve tekne son anda hareket ederken atlayan Tahir, Vedat’a vurmaya başladı. Vedat ise Tahir’in göğsündeki yaraya vurunca Tahir zor durumda kaldı.

Son anda Yiğit’i alıp kaçan Tahir onu kurtarmayı başardı ama Ceylan’ı alamadı.

Adeta nefeslerin tutularak izlendiği 20. bölümden sonra şimdi de sezon finali için heyecanlı bir bekleyiş başladı.

Sen Anlat Karadeniz yine izleyiciye ters köşe yapmayı ve çok şaşırtmayı başardı.

İşte Mustafa’nın tutuklandığı o anlar: