Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz, Kadın, Fazilet Hanım ve Kızları… Hangi dizinin kadın yıldızı o ödülü alacak?

Sen Anlat Karadeniz, Kadın, Fazilet Hanım ve Kızları… Hangi dizinin kadın yıldızı o ödülü alacak?

tarafından zk zk
Televizyongazetesi
Altın Kelebek Ödülleri öncesinde sosyal medyada adeta dizilerin yıldızları için bir savaş yaşanıyor!

Pantene Yıldızı Parlayanlar ödülleri ile ilgili yapılan bir paylaşım ortalığı karıştırdı!

Geçtiğimiz yıl Melisa Şenolsun, Miray Daner ve Hazal Filiz Küçükköse’nin ‘Yıldızı Parlayanlar’ seçildiği ödüle bu yıl kimin seçileceği ile ilgili bir tüyo verildi.

Paylaşımda yıldız ismin yeşil gözlü olduğu, oyunculuğu ile dikkat çektiği, yalnızca dizilerde değil de filmlerde de aranan bir isim olduğu, düz ve gür saçlı olduğu ibareleri kullanıldı.

Tabii bu tanıma uyan oyuncular da birer birer sosyal medyada gündeme gelmeye ve fanları tarafından desteklenmeye başladı.

Fazilet Hanım ve Kızları dizisindeki çıkışıyla Afra Saraçoğlu’nu bu ödüle layık görenler ile Sen Anlat Karadeniz’in yıldızı İrem Helvacıoğlu’nun destekçileri, adeta kapışıyor!

Bu arada tarife tam uymasa da (yeşil gözlü olmadıkları için) Kadın dizisiyle geçtiğimiz yıl büyük beğeni toplayan ve dizinin sevilmeyen karakteri de olsa başarılı performansıyla Seray Kaya, izleyiciler tarafından ödüle layık bulunmuş.

Özge Özpirinçci’ye de Kadın dizisindeki performansı nedeniyle En İyi Kadın Oyuncu ödülünü hakettiğini düşünüyor izleyicilerden pek çoğu.

Vatanım Sensin’den sonra Bir Deli Rüzgar dizisiyle başrol olarak ekrana gelecek olan Pınar Deniz de izleyicilerin desteğini almakta Yıldızı Parlayan olarak.

Bir tartışma da Yıldızı Parlayanlar kategorisinde Jet Sosyete dizisinde oynayan Aslı Bekiroğlu için yaşanıyor. Bekiroğlu’nun henüz yıldızının o kadar da parlamadığını düşünenler, sosyal medyada pek çok yorum yapıyorlar.

İşte PanteneTürkiye’nin o paylaşımları ve sosyal medyada konuyla ilgili yaşanan tartışmalardan bazı örnekler:

Sen Anlat Karadeniz, Kadın, Fazilet Hanım ve Kızları... Hangi dizinin kadın yıldızı o ödülü alacak? 9

Sen Anlat Karadeniz, Kadın, Fazilet Hanım ve Kızları... Hangi dizinin kadın yıldızı o ödülü alacak? 10

Sen Anlat Karadeniz, Kadın, Fazilet Hanım ve Kızları... Hangi dizinin kadın yıldızı o ödülü alacak? 11