Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz resmen büyük şoka uğrattı! Nefes gidiyor! Ya Vedat ölürse?

Sen Anlat Karadeniz resmen büyük şoka uğrattı! Nefes gidiyor! Ya Vedat ölürse?

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
38. bölümüyle dün akşam ekrana gelen Sen Anlat Karadeniz dizisi, izleyicilere büyük bir ters köşe yaptı!

Cezaevinden tutuksuz yargılanmak üzere çıkan Asiye, Nefes ve diğer kadınlar, aileleriyle mutlu mesut kucaklaşırken, içerde doğan bebeğe de Mehmet Eren ismi verildi.

Herkesi bir araya getiren minik Mehmet Eren, Asiye ve Saniye arasında da krize neden oldu.

Bu arada Tahir’in Nefes ve Yiğit’e çok özel bir sürprizi vardı. Tahir, oğlu ve karısıyla yeni bir evde yaşamak için karar almış ve seçtiği evi Nefes’e de göstererek onu çok mutlu etmişti. Üstelik ‘Nefes Lezzetler’ için bir dükkan da tuttu.

Nefes, yeni evi ve yeni hayatı için büyük heyecan yaşarken, Fikret’in babası olduğu gerçeğiyle yüzleşen Vedat, derin bir sessizliğe gömülmüştü. Fikret’in elinden kaçan Vedat, Naciye’den Tahir ve Nefes’in bir ev tuttuğunu öğrenince harekete geçti.

Sen Anlat Karadeniz resmen büyük şoka uğrattı! Nefes gidiyor! Ya Vedat ölürse? 7

Eve önden girmeyi başaran Vedat, duvara Nefes ile fotoğraflarını asıp üzerine de Nefes ve Vedat isimlerini kalp işaretiyle birlikte yazdı.

Eve gelen Nefes, Vedat’ı ve duvardaki kötü sürprizi görünce şoke oldu. Bu sırada Tahir ile telefonda konuşan Vedat, evde kendisini beklediklerini söyleyince Tahir sinir krizine girdi.

Bir şekilde Vedat’ı yakalayan Tahir, hiç beklenmeyen bir hareket yaparak Vedat’ı vurdu.

Bu şok gelişmeyle dizi bölüm finali yaparken, yeni bölüm tanıtımında Vedat’ın ağır yaralı bir halde hastaneye götürüldüğü, Tahir’in gözaltına alındığı ve Nefes’in de artık kimseye zarar gelmemesi için Yiğit’i de alıp gitmeye karar verdiği görüldü.

Şimdi herkes Vedat’ın ölüp ölmeyeceğini merak ediyor. Eğer ölürse Tahir, cezaevinden çıkamayacak!

İşte 39. bölüm tanıtımı:

Tahir’in Vedat’ı vurduğu sahne:

İşte Vedat’ın Nefes’e yaptığı kötü sürpriz:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Asiye’nin aniden sıklaşan sancıları hapishanedeki isyan sesleri tarafından bastırılır. Nefes kolları sıvar, Asiye bebeğini sağlıkla kucağına alır.

Yiğit’in savcıyla yaptığı konuşma sayesinde kadınlar serbest bırakılırken, tutsak haldeki Vedat, Fikret’ten yitip giden çocukluğunun hesabını sorar.

Tahir, Nefes’in yaralarını sarmaya kaldığı yerden devam eder. Nefes’in tüm hayalleri Tahir’in kurduğu yuvada gerçek olurken, Vedat hayalleri kabusa çevirmeye kararlıdır.