Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz resmen hayal kırıklığı oldu! Aylardır bekleyen izleyici kalayı bastı!

Sen Anlat Karadeniz resmen hayal kırıklığı oldu! Aylardır bekleyen izleyici kalayı bastı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Analiz-  atv ekranlarında yayınlanan Sen Anlat Karadeniz dizisinin 3. sezonu izleyicisi tarafından merakla bekleniyordu.

Dün akşam (4 Eylül Çarşamba) yeni sezon ilk bölümüyle ekrana gelen dizi, uzun süredir diziyi bekleyenler tarafından eleştiri yağmuruna tutuldu!

Geçtiğimiz sezon Vedat karakterinin ölmesi ve diziden ayrılmasının ardından, izleyicinin isyanı bitmek bilmiyor!

Diziye yeni hikayeler katmak amacıyla dahil olan, Genco ve Hazan karakterleri ile birlikte gelen olaylar, dizinin takipçilerini tatmin etmiyor!

Genco’nun Vedat’ı arattığını söyleyen izleyenler, yeni bölümü izledikten sonra “Vedat’ı bile özledik!” yorumlarıyla dikkat çekiyorlar.

Sen Anlat Karadeniz resmen hayal kırıklığı oldu! Aylardır bekleyen izleyici kalayı bastı! 8

Geçtiğimiz sezon diziye dahil olan ve Gülper Özdemir’in oynadığı Hazan karakteri ise, hala kabullenilemedi! Dizinin takipçileri, yaz sezonunda Hazan’ı dizide görmek istemediklerine dair yorumlarının yanı sıra sosyal medyada kampanya bile başlatmışlardı.

Ancak yeni sezonda Hazan karakteri tüm itirazlara karşın varolmaya devam edecek gibi duruyor!

Diziye yeni karakterlerin de katılmasıyla Hazan’ın hikayesi de farklı boyutlara taşınacak. Yeni bölümde Ali Ersan Duru’nun oynadığı Ferman karakteri merak konusu olsa da pek çok izleyici ilk bölümden hiç tatmin olmadıklarını sosyal medyada yaptıkları yorumlarla dile getirmekteler.

Özellikle yeni bölümde Ferman karakterinin bardaki sahnelerine eleştiriler gelmekte. Dizinin izleyicileri, sanki başka bir dizi izliyormuş hissine kapıldıklarını belirtiyorlar.

Kimi izleyiciler diziyi artık izlemeyi bıraktıklarını söylerken, eski tadını bulamayanlar da dertli!

Bakın sıkı bir Sen Anlat Karadeniz takipçisi olan kimi izleyiciler neler söylüyorlar?

Eleştirilerin yanı sıra diziyi özlediklerini ve yeni bölümü çok beğendiklerini belirten izleyenler de var tabii ki. Nefes ve Tahir sahnelerinin çoğunlukta olmasına sevinen izleyiciler, yorumlarında NefTah yakınlaşmasını izlemekten hayli mutlu olduklarını da belirtiyorlar.

Çarşamba akşamları Sen Anlat Karadeniz için zorlu bir süreç başlıyor!

Dizinin hikayesindeki değişiklikleri beğenmeyen izleyenlerin bir başka endişesi ise Çarşamba akşamları karşısına gelecek yeni diziler!

Geçtiğimiz sezon Diriliş Ertuğrul dizisi ile yarışan Sen Anlat Karadeniz’in karşısında, Star TV’nin Kuzgun dizisi de vardı. Bu sezon Kuzgun, yeni oyuncularla çok daha iddialı bir şekilde geldiğini tanıtımlarıyla da göstermekte. Aynı zamanda yaz sezonunda başlayan Afili Aşk dizisi de yerini sağlamlaştırdı ve Çarşamba akşamları büyük bir dirençle Sen Anlat Karadeniz’in karşısına geçti.

Sen Anlat Karadeniz dizisinin dün akşam ekrana gelen yeni bölümü, Afili Aşk’la yarışamadı ve 2. sırada yer buldu.

Yeni haftada TRT1 ekranlarında yayınlanacak olan iddialı dizi Benim Adım Melek’in de Çarşamba akşamları ekrana geleceği konuşulmakta.

Tüm bu gelişmelere bakılırsa Sen Anlat Karadeniz dizisini, 3. sezonununda çok zorlu bir süreç bekliyor! Yeni sezonda reyting konusunda bu şekilde giderse izleyicinin diziden pek umudu yok! Ancak sürprizlere de açık bir dizi olduğunu geçtiğimiz sezon göstermişti.

Sen Anlat Karadeniz resmen hayal kırıklığı oldu! Aylardır bekleyen izleyici kalayı bastı! 9

OYUNCULAR BEMBEYAZ GİTTİ, BRONZLAŞMIŞ DÖNDÜ!

54. bölümüyle sezona ‘merhaba’ diyen Sen Anlat Karadeniz dizisinde izleyiciyi gülümseten bir başka durum da oyuncuların hali oldu!

Malum yaz sezonunda tatil yapan, bol bol güneşlenen oyuncuların, dizinin yeni bölümlerinde bronz bir şekilde ortaya çıkmaları, ekran başında diziyi izleyenleri de gülümsetti.

Özellikle yaz arasında bedelli askerlikten faydalanıp vatani görevini yapan ve sonrasında tatile giden Ulaş Tuna Astepe, dizinin Mustafa’sı Sinan Tuzcu’nun bronzlukları gözden kaçmadı!

İrem Helvacıoğlu’nun ise nispeten daha az ten renginin değiştiği görüldü.