Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz sezon finaline doğru yeni bir hikayenin ateşini yaktı!

Sen Anlat Karadeniz sezon finaline doğru yeni bir hikayenin ateşini yaktı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Sezon finali yaklaşırken Sen Anlat Karadeniz dizisindeki gelişmeler de hız kesmiyor! Vedat’ın ölmesinden sonra ortaya çıkan Genco’nun, çevresindekilere hayatı dar etmek konusunda ondan geri kalır yanı yok!

Başrollerinde Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu ve Öykü Gürman’ın oynadıkları dizide Nefes, yıllarca yaşadığı şiddetten sonra, başka kadınlara da destek olabilmek için bir radyo programında konuşma yapıyor.

Onu dinleyen Hazan’ın kardeşi Melek, üvey babası Genco’nun kendisine yaptıklarını anlatmak için telefon ediyor.

Sen Anlat Karadeniz sezon finaline doğru yeni bir hikayenin ateşini yaktı! 7

Melek, tam her şeyi anlatacakken Genco onu yakalıyor ve bir eve götürüyor.

Bu sırada Nefes de Melek’in başına bir şeyler geldiğini anlıyor. Hazan kardeşi ve annesinin yaşadıklarını tam olarak bilmese de şüphelenmeye başlıyor.

Genco, Melek’i bir kulübeye götürüyor. Melek’in elindeki kibriti çakıp gülümseyerek baktığı anlarda Genco’nun “Ne yani hem kendini hem beni mi yakacaksın?” sorusu üzerine Melek, “Ben zaten yanıyorum, sen de yan” dediği duyuluyor.

Nefes ve Tahir, Melek’i kurtarabilecek mi büyük merak konusu. Nefes’in uğradığı şiddetten sonra hikaye bu kez başka kadınlar üzerinden devam ediyor. Kadına şiddet konusunu misyon edinen dizi, bu kez başka karakterler aracılığıyla aynı konuyu sürdürüyor.

Nefes ise bu kez yaşadıklarından sonra kadınlara destek olmak için başka bir mücadele vermeye başlıyor.

İşte Sen Anlat Karadeniz 52. bölüm 2. tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Mustafa batan gemiden sağ çıkmayı başarır; ancak tayfalar için aynı şey söz konusu değildir. Kaleliler telafisi olmayan kayıplarının yasını tutarken tüm aile birbirine daha da kenetlenir. Tahir gemiyi batıranın Genco olduğunu öğrenince hesap sormak için onun organize ettiği partiyi basar. Orada Murat’la karşılaşan Tahir için artık sorun Genco olmaktan çok ötedir. Tahir şimdi kardeşini kurtarmanın derdindedir.

Yiğit, Hazan öğretmenini yere göğe sığdıramazken Tahir’in onu korumak için yaptıkları, küçük çocuğun babasına ilk kez tavır almasına sebep olur. Yiğit ortadan kaybolur. Nefes ve Tahir’in onu buldukları yerde ise hepsi için ayrı bir sınav başlayacaktır.