Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz, yanlış sularda oynuyor! Ağzıyla kuş tutsa Hazan’ı istemiyorlar!

Sen Anlat Karadeniz, yanlış sularda oynuyor! Ağzıyla kuş tutsa Hazan’ı istemiyorlar!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi/Detay –

Atv’de dün akşam 51. bölümü yayınlanan Sen Anlat Karadeniz dizisinde Hazan, Genco’nun yaptıkları yüzünden Tahir’in Yiğit’i sınıfından alması üzerine dayanamayıp konağa gitti.

Sen Anlat Karadeniz izleyicisi, bir süredir İrem Helvacıoğlu’nun diziden ayrılacağı, Nefes karakterinin hikayedeki rolünün biteceği ve Tahir’in yeni aşkının Hazan olacağı endişesini taşıyor!

Bu yüzden, her ne kadar suçsuz ve sevilecek bir karakter olsa da Hazan’ı bir türlü benimseyemiyor.

Kaleliler’in kapısına dayanan Hazan, yaşadığı üzüntüyü ve yanlış anlaşılmaları telafi etmek isterken bile izleyenlerin tepkisini çekti.

Sosyal medyada yorum yapan izleyiciler, İrem Helvacıoğlu ve Hazan’ı oynayan Gülper Özdemir’i karşılaştırarak eleştiriler yapmaya başladılar. Sadece karakterler üzerinden değil, oyunculuklar üzerinden de kimi yorumlar yapılmakta.

Hazan’ın zor ve hüzünlü hayat hikayesi bile izleyenlerin pek odağında görünmüyor! Nefes’in diziden gitme ihtimali üzerine öyle bir tavır geliştiriyor ki izleyici, Hazan’ın hikayesine de kulaklarını tıkıyorlar adeta!

Yeni bölümde Hazan, Kaleliler’in kapısına gitti çünkü Genco’nun Kaleliler’in gemisini batırmasından sonra Tahir, Hazan’ın ona öğretmenlik yapmasını istemedi.
Sen Anlat Karadeniz, yanlış sularda oynuyor! Ağzıyla kuş tutsa Hazan'ı istemiyorlar! 7

Hazan, kendisini Genco’nun kızı sanan Kaleliler’e durumu anlatmak için evlerine gitti.

Kapıyı açan Nefes, karşısında onu görünce şaşırdı. Hazan, ağlamaklı bir ses tonuyla, Genco’nun ne kendisinin ne de kız kardeşinin babası olmadığını, annesinin ikinci eşi olduğunu anlattı.

Genco’dan beş kuruş para almadan okuduğunu, tezgahtarlık yaptığını, zor şartlarda yaşadığını ve öğretmen olduğunu söyleyen Hazan, Nefes’in de yüreğini burktu.

Hazan, Genco’nun yaptıklarından dolayı kendisinin de dışlanmasına dayanamayıp gelmişti o kapıya.

Aslında diziye başka bir yön veren Hazan karakterinin, ilerleyen bölümlerde Tahir’in ilgisini çekmesi, Nefes’in hikayeden çıkması gibi sonuçlara yol açabileceğini düşünen izleyici, Hazan karakterini daha gelir gelmez istememeye başladı.

Bakalım bu tepkiler daha ne kadar sürecek? Daha da önemlisi, izleyicinin tahminleri bu sezonda olmasa da yeni sezonda tutacak mı? Yani Nefes yerine Hazan’ın hikayesini mi izleyeceğiz?

İşte 51. bölümde Hazan’ın Nefes ile konuştuğu o duygusal sahne: