Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz yeni sezonda Tahir’in başı büyük derde girecek! Kiralık katil geliyor!

Sen Anlat Karadeniz yeni sezonda Tahir’in başı büyük derde girecek! Kiralık katil geliyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – atv ekranlarında yayınlanan Sen Anlat Karadeniz dizisinin yeni sezonu merakla bekleniyor.

Yeni bölümlerin çekimleri için oyuncular kısa bir süre önce Trabzon’a gitmişti. Çekimleri başlayan diziye 3 yeni karakterin katılacağı öğrenildi.

Sen Anlat Karadeniz’in yeni sezonunda Sinem Reyhan Kıroğlu, Beran Soysal ve Ali Ersan Duru da kadroya dahil oldu. Bu isimlerin diziye nasıl bir karakterle gelecekleri merak konusu.

Başrollerini İrem Helvacıoğlu ve Ulaş Tuna Astepe’nin paylaştığı Sen Anlat Karadeniz dizisi, yeni sezonda yeni sürprizlerle izleyenleri karşılayacak.

Sen Anlat Karadeniz yeni sezonda Tahir'in başı büyük derde girecek! Kiralık katil geliyor! 7

tv100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre; kiralık katilin yer alacağı yeni sezonda, Tahir ve Nefes’i yeni tehlikeler bekliyor. Dedikodulara bakılırsa yeni sezonda Tahir’in başı büyük derde girecek. Hayranları dizinin başlamasını heyecanla bekliyor.

Dizinin yeni sezonda hangi gün yayınlanacağı da merak konusuydu. Diriliş Osman dizisinin atv’de yayınlanacağı haberinden sonra Çarşamba günleri yayınlanacağı iddia edilmişti. Ancak Sen Anlat Karadeniz’in yapımcısı Osman Sınav, Sen Anlat Karadeniz’in daha önce olduğu gibi yine Çarşamba günleri yayınlanacağını belirtti.