Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz’de izleyici Vedat’ı sevmiyor ama ölsün de istemiyor!

Sen Anlat Karadeniz’de izleyici Vedat’ı sevmiyor ama ölsün de istemiyor!

tarafından ker_def

Televizyın Gazetesi Analiz

Son dönemin en çok sevilen ve tartışılan dizilerinden bir tanesi olan ‘Sen Anlat Karadeniz’in dün akşam yayınlanan yeni bölüm fragmanında Vedat’ın vurulması izleyiciyi şaşkına uğrattı.

Bu aslında Vedat’ın ilk vurulması ya da ölüm tehlikesi atlatması değil ama sosyal medyada Mehmet Ali Nuroğlu’nun diziden ayrılacağına dair çıkan dedikodulardan sonra herkes onun bu sefer öleceğini düşünüyor.

Dizinin kötü adamı olan ve ilk bölümden bu yana Nefes ile Tahir’e yapmadığını bırakmayan Vedat sevilen bir karakter değil ama ilginç bir şekilde izleyiciler onun diziden ayrılmasını istemiyor.

Her ne kadar; Vedat’ın öldü zannedilip birkaç bölüm ortaya çıkmasının senaryonun kendisini tekrar edeceği bir hamle olacağını düşünseler de, izleyici Vedat’ın hikayeden ayrılmasından yana değil.

Üstelik, dizinin önemli bir ismi olan Vedat aradan çekilirse kötülük yapacak ve hikayenin devamını sağlayacak karakter de kalmıyor. Sorun yaratacak karakterin kalmamasının da diziye final yolunu açacağını düşünen izleyenler de, her ne kadar sevmeseler de Vedat’ın bir kere daha ölümden dönmesinden yanalar…

Sen Anlat Karadeniz'de izleyici Vedat'ı sevmiyor ama ölsün de istemiyor! 7