Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz’de kafaları karıştıran gelişme! Mehmet Ali Nuroğlu diziden niye ayrıldı?

Sen Anlat Karadeniz’de kafaları karıştıran gelişme! Mehmet Ali Nuroğlu diziden niye ayrıldı?

tarafından ker_def

Televizyon Gazetesi Analiz

atv’nin Çarşamba akşamları ekrana gelen dizisi ‘Sen Anlat Karadeniz’ bu hafta 44. bölümüyle ekrana gelecek. Dizinin yeni bölüm fragmanında Vedat’ın babası Fikret tarafından kalbinden vurulduğunu görmüştük.

Her ne kadar izleyiciler Vedat’ın öldüğünü düşünmese de, yeni bölümün ikinci fragmanında Vedat’ın cenazesinin yıkanıp toprağa verildiği görülüyor.

Bu gelişmeden sonra bir ters köşe beklemeyen ya da ters köşe olursa mantıklı bir gelişme olmayacağını düşünen izleyiciler Vedat’ın ölümünün şaşkınlığını yaşıyor.

Her ne kadar yaptığı kötülüklerle nefret edilen bir karakter olsa da, hikayenin devamı için Vedat’ın varlığına ihtiyaç olduğunu düşünen izleyiciler bundan sonra yaşanacak gelişmeleri merakla bekliyor. Vedat’ın yerine diziye yeni bir karakter gelmesi bekleniyor ama yeni gelecek bir başka kötü karakterin de diziye çok katkı sağlaması beklenmiyor.

Sen Anlat Karadeniz'de kafaları karıştıran gelişme! Mehmet Ali Nuroğlu diziden niye ayrıldı? 7

Öte yandan, Vedat karakterine hayat veren Mehmet Ali Nuroğlu’nun diziden neden ayrıldığı da merak konusu oldu.

İzleyenler, bu ayrılığın nedeninin canlandırdığı karakter gereği oyuncuya gelen tepki mesajları ve duyulan antipati olduğunu olduğunu düşünüyor. Tabi bununla birlikte set ortamında yaşanan bir anlaşmazlık da bu duruma neden olmuş olabilir. Çünkü; Mehmet Ali Nuroğlu hakkında yeni sezona başlamadan önce de diziden ayrılacak haberleri çıkmıştı. Bu konuda net bir açıklama 44. bölümün yayınlanmasının ardından gelecek gibi görünüyor.

Eğer Vedat gerçekten öldüyse, Mehmet  Ali Nuroğlu’nun bölüm yayınlandıktan sonra bir açıklama yaparak bu ayrılığın nedenini açıklaması bekleniyor.

Vedat’ın artık geri dönmeyeceğinin düşünüldüğü ‘Sen Anlat Karadeniz’de yaşanacak gelişmeler merakla beklenirken Mehmet Ali Nuroğlu’nun başarılı oyunculuğunu özleyeceğini dile getiren izleyenler de yok değil.